2009 Mart yerel seçi

2009 Mart yerel seçimlerinin yıl dönümü nedeniyle İnegöl Belediye Başkanlığı görevinde 8 yılı dolduran Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, 29 Mart 2012 tarihinde AK Parti ilçe yönetimi tarafından ilginç bir sürpriz yapıldı.
Başkan Aktaş’ın 8 yılda hayata geçirdiği projeler ve Belediye Başkanlığındaki başarısını kutlamak amacıyla toplanan AK Partililerin sürprizi, İlçe Başkanı Bülent Temelli’nin Başkanlığında, Başkan Aktaş’ın belediye binası dışında olduğu bir saatte belediye binasına girmeleriyle başladı. Özel kalem çalışanlarının da sürprize ortak edilmesiyle Başkanın makamına giren AK Partililer, ışıkları söndürüp kapıyı kapatarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı beklemeye başladılar.
Hiçbir şeyden habersiz makamına gelen Başkan Aktaş, kapıyı açar açmaz büyük şaşkınlık yaşadı. AK Partililerin hep bir ağızdan  “Sürpriz”,  “Büyük Başkan”,  “Haydi Bi Daha, Bi Daha Bi Daha” sloganları ve coşkulu alkışlarıyla karşılaşan Başkan Aktaş, şaşkınlığını ve sevincini gizleyemedi. Daha önce defalarca kameralar karşısına geçmiş olan Başkan Aktaş, sürprizin heyecanıyla “Bunlar alışık olduğumuz sahneler değil” diyerek video ve fotoğraf kaydı için orada bulunan Basın-Halkla İlişkilerdeki çalışanlarına fazla çekim yapmamalarını söyledi. 8 yılın şerefine hazırlanan pastadaki mumu üfleyerek söndüren Başkan Aktaş, pastayı keserek dava arkadaşlarına ikram etti. Sürpriz ziyaret, daha sonra sohbet havasında devam etti.
BELEDİYEYE ÇOK SIK GELMEYE ALIŞIK DEĞİLİZ
Başkan Aktaş’ın göreve gelmesinin üzerinden 8 yıl geçmesinin anısına, göreve geldiği günü hatırlatmak adına böyle bir sürpriz hazırladıklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli,  “Bugünü kendisine hatırlatmak istedik. Bu 8 yıl içerisinde birçok proje gerçekleşti. Bugün başta çok değerli Belediye Başkanımız ve ekibi olmak üzere tüm teşkilatımızın ilk günkü o heyecanı hala üzerinde taşıdığını görüyoruz. Bu bizim için çok gurur verici. Bu 8 yılda gerçekten üstesinden geldiğimiz başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm Belediye Meclis üyelerimiz ve Belediye personeli ile birlikte yapmış olduğu güzel hizmetleri inşallah önümüzdeki yıllarda da nice 8 yıllarda daha devam etmesini, ilçe halkımızın bu güzelliklerden bu hizmetlerden, AK Partinin bu güzel insanlarının bu ak kadrolarının, bu fedakar, vefakar çalışmalarından nasiplenmesini diliyoruz. Bizler çok sık Belediye gelmeye alışık değiliz. Birçok yönetim kurulu üyesi arkadaşımız belki ilk defa Başkanımızın makamına geliyor. Bu sebeple ilçe yönetim kurulu olarak hep beraber kendisine bir sürpriz yaptık. Hep birlikte bugünün anısına, tekrar başarılarının devamını diledik. Dediğim gibi başkanımıza tüm AK Parti teşkilatı olarak nice 8 yıllar diliyoruz. İnşallah hep birlikte omuz omuza çok daha güzel günler geçireceğiz” dedi.
BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU
“Gerçekten benim için çok büyük bir sürpriz oldu” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “OSB toplantı salonunda dün 150 kişilik AK Parti kadrolarıyla görevdeki 8. yılımızı değerlendirdik. Bu günde şantiyede toplantım vardı bitti ve acele olarak buraya geldim. Açıkçası böyle bir sürprizi beklemiyordum. Hayat gerçekten heyecanlarla, şakalarla daha güzel. Bu benim için gerçekten büyük sürpriz oldu. Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.
YAPTIKLARIMIZ HEPİMİZİN ORTAK BAŞARISI
İnegöl’e layıkıyla hizmet edebilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Aktaş, “8 yılda yaptığımız tüm güzel şeyler hepimizin ortak başarısı. Muhakkak eksik kaldığımız, yetişemediğimiz konular vardır ama bunlarla alakalı da samimi bir şekilde gayreti gösteriyoruz. Bizimle beraber başta ilçe başkanımız olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımızın maddi ve manevi desteklerini görüyoruz. Allah’a hamdolsun, güzel çalışmalara güzel projelere hep birlikte imza atıyoruz. İnşallah onlarla çok daha güzel işlere imza atacağız. Allah hepsinden razı olsun. Zaten bu iş onlarla beraber güzel” diye konuştu.
İNEGÖL, AK PARTİYE GÜVENİYOR
İnegöl’ün büyük bir ilçe olduğunu ifade eden  Aktaş, “Şehrimizin ihtiyaçları artarak devam ediyor. Şehre kazandırılması gereken daha ciddi güzellikler var. Her başarılı Belediye Başkanının arkasında, Milletvekili ve Bakan olur, İlçe Başkanı ve Teşkilatı vardır. Ayrıca kendi ekibi vardır. Bende o arkadaşlarla beraber kendimi güçlü hissediyorum. Zaten İnegöllüler de bu teşkilata, bu ekibe olan güvenlerini her seçimde, her referandumda veya her yapılan oylamada ortaya koyuyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bu kadrolar da onlara layık olmak için bütün gayretiyle çalışmaktadır” dedi.
Ziyaret sonunda Başkan Aktaş’a, hizmetleri anısına bir de çiçek takdim eden AK Partililer, yaptıkları sürprizin tadını çıkardılar.

 

Editör: TE Bilişim