Dün saat 14.30’da Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen törende, Başkan Aktaş ve Belediye Meclisi üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Engin Bedir’in elinden mazbatalarını aldılar.

HAKİMDEN GÜZEL TEMENNİ

Törende konuşan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Engin Bedir, seçimin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Seçimler kapsamında belli başlı ritüeller var. Bunlardan biri de mazbata törenleri. Biraz gecikmiş olmakla birlikte mazbata törenimizi yapıyoruz. Sizlerden isteğim, güzel hizmetler yapmanız. Halkımızın istekleri için kapılarınızın açık olması, halkımıza güzel cevaplar vermeniz, temennimizdir. Sizlerin bu görevi en güzel şekilde başaracağınıza inanıyorum” dedi.

HAYIRLI İŞLER YAPMAK BİZE NASİP OLUR

Belediye Başkanı Aktaş ise, “Bugün sembolik olarak bir tören yapıyor gözükebiliriz ama bu millet bize 5 yıl İnegöl’ün yerel sorunlarıyla ilgili, hem şahsıma hem de sizlere görev verdi. Aldığımız bu görevi en güzel şekilde, güler yüzle ve tatlı dille yerine getirmek bize nasip olur. O şekilde icraatta bulunuruz diye temenni ediyoruz. Benim 3. Dönemim böyle bir tören hatırlamıyorum. Bu da İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakimimizin ortaya koyduğu bir ayrıcalık, farklılık olsa gerek, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Henüz 23 gün oldu seçimler olalı ama kazasız, problemsiz kaliteli bir seçim süreci geçirdik. Bu sürece destek veren tüm belediye başkan adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına tek tek teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bize hep hayırlı işler yapmayı nasip etsin. 24 Nisan 2014 Perşembe günü olağan meclis toplantımız var. Komisyon ve görevler belli oldu. Büyükşehirdeki bütün arkadaşlarımız komisyonlarda görev aldılar. 116 mahallemizin tümünün sorunlarını çözmek adına, el birliğiyle sürece başlayacağız. Bugün aldığımız resmi belgelerimizle beraber inşallah çok daha hayırlı işler yapmak bize nasip olur” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Engin Bedir, tarafından Başkan Aktaş ve 23’ü AK Partili, 8’i MHP’li toplam 31 Belediye Meclisi üyesine mazbataları takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim