İnegöl’de özel

İnegöl’ün Beklenen Yeni Plakası mı?
İnegöl’de özel bir spor tesisi tarafından her yıl düzenlenen, kurumlar arası halı saha turnuvasının 6.sı ilçe protokolünün ve kurum müdürlerinin oynadığı dostluk maçı ile start aldı. Turnuvanın açılış maçında, ilçedeki kurum müdürlerinin yanı sıra Kaymakam ve Belediye Başkanı da forma giydi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın 82 sırt numaralı formayı giymesi ve fotoğraf çeken basın mensuplarına 82 numarayı özellikle işaret etmesi dikkat çekti.
İl olma yolunda yıllardan beri beklentileri olan İnegöl’de, Belediye Başkanının sırtında 82 numaralı formayı görenler, merhum Necmettin Erbakan’ın Başbakanlığı döneminde, İnegöllülere verdiği “Ya 81 olursunuz, yada 82” sözünü hatırlattı…
Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvasının 20 takımın katılımı ile başladığını dile getiren Olimpik Halı Saha Tesisleri İşletme Müdürü Ufuk Serkan Yavuz, “Bu yıl her yıldan farklı olarak, İnegöl’deki tüm kurum müdürlerimizin oynadığı bir dostluk maçı düzenlemek istedik. Turnuvayı düzenlemedeki amacımız, kurumlar arası birlik ve beraberliği arttırmak, sporun sağlık ve kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatmaktır” dedi.
BAŞKAN AKŞAT 82 NUMARALI FORMA İLE DİKKAT ÇEKTİ
İlçe Kaymakamı Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Emniyet Müdürü Orhan Öztabak ile diğer resmi kurum müdürlerinin forma giydiği maç, renkli görüntülere sahne olurken, oynadıkları oyun ile ilçe protokolü gençlere taş çıkarttı. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, geç kaldığı için maçı saha kenarından seyretti.
Yaklaşık 2 ay sürecek olan turnuvanın ilk maçında en dikkat çeken görüntü ise, 82 numaralı forma ile sahaya çıkan Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Aktaş, İnegöl’ün İL OLMA isteğini bu şekilde dile getirdi. Başkan Aktaş, sık sık sırtındaki 82 numarayı işaret ederek, İnegöl için daha önce verilmiş olan 82 Plaka sözünü hatırlattı.
Karşılıklı gollerin atıldığı maç 2-2 sona erdi. Turnuvanın sonunda turnuvaya katılan ve dereceye giren takımlar plaket ve kupayla ödüllendirilecek.

 

Editör: TE Bilişim