İnegöl Belediye Başk

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir süre önce İnegöl’e atanan Denizbank İnegöl Şubesi Müdürü ile İnegöl’de ikinci  şubesini açan Garanti Bankasının yeni  Şube Müdürüne ziyaret gerçekleştirdi.
Daha önce her iki Bankanın yeni Müdürleri  tarafından kendisine yapılan ziyaretten dolayı iade-i ziyarette bulunduğunu ifade eden Başkan Aktaş, İnegöl’ün ticari ve ekonomik aktivitesiyle önemli bir ilçe olduğunu belirtti.
Ekonomik aktivitenin daha da gelişmesi adına gerek devlet gerekse özel bankaların İnegöl’de önemli açılımlar yaptıklarını belirten Aktaş, “Bankalarımız başta mobilya sektörümüz olmak üzere, ekonomimizin ve ticaretimizin gelişmesi adına doğru istifade edildiği takdirde, ciddi katkılarının olduğunu ve daha fazla olacağına inanıyorum” dedi.
İnegöl’ün her geçen gün gelişen, büyüyen ve ihracat potansiyeli bakımından önemli bir ilçe olduğunu söyleyen Aktaş, “Bu manada özel bankalarımız ve devlet bankalarımız doğru olarak kullanılırsa, bu büyüme daha da hızlanacak ve önümüz daha aydınlık olacaktır. İnşallah bundan sonra da bilgi birikimleriyle çok daha iyi yerlere gelirler. Müdür Beylerin şahsında da tüm banka çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.
Denizbank İnegöl Şubesi Müdürü Cihat İnal ise, ziyaretinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür ederek, müşteri portföyü anlamında beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti.
Garanti Bankası Çarşı Şubesinin Müdürü Saffet Kuru’da, İnegöl ekonomisine 2 şubeyle katkı sağlayacaklarını belirterek, ticari, bireysel, KOBİ anlamında tüm segmentleri ile hizmet veren bir şube olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Başkan Aktaş, her iki banka müdürüne çiçek takdim ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim