ALLAH NURUNU ONLAR İSTESE DE İSTEMESE DE TAMAMLAYACAK

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı olarak 4 Mart 2017 Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Arena´da ‘Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ adıyla anma programı gerçekleştirileceklerini belirten İlhan Baykan, “Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 6. yılında sevgi, hasret, dua ve rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet olsun. Bu anma ve anlama programımızda, ömrünü İslam davasına adamış, bu yolda çalışmış, gayret etmiş, çilelere katlanmış, birlikte çalıştığı dava erlerine değil, tüm şer odaklarını ve oklarını kendi üzerine çekmiş, fedakar, cefakar, cesur, malı ve canı ile cihat eden bir mücahit, devlet adamı, şevkat ve merhamet çınarı, tarihe damgasını vurmuş büyük bir lider, ümmet sevdalısı ve her şeyden öte iyi bir Müslüman ve iyi bir kuldan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan´dan, davasından ve sevdasından bahsedeceğiz, yad edeceğiz, anacağız” dedi.

NASIL BİR LİDERİ ANACAĞIZ

Baykan, “Rüzgara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır´ diyen bir lideri anacağız. ‘Akıl, bir işin sonunu düşünmektir. Yani karını, zararını çok iyi hesap ederek bir işe girişmektir. Çünkü son pişmanlık para etmeyecektir. Ve ah keşke sözleri, akılsızlığın neticesidir´ diyen bir lideri anacağız. ‘Allah´ın rızası, ordu içindeki zahiri rütbe ve rağbete göre değil, üstlendiği görevi üstün bir gayret ve samimiyetle, canla-başla yapmaya bağlıdır´ diyen bir lideri anacağız. ‘Batıl tarafına ve düşmanlarımıza, bizden daha çok imkân ve fırsat verilmesi ve çok çeşitli cephelerden bize hücuma geçilmesi Müslümanlar için bir rahmet ve fazilet sebebidir´ diyen bir lideri anacağız. ‘Bizim meşhur misalimizle her yerde söylediğimiz gibi ne yaparsa yapsınlar; hangi oyunları oynarlarsa oynasınlar hepsi yok olup gideceklerdir. Ve Allah nurunu onlar istese de istemese de tamamlayacaklardır´ diyen bir lideri anacağız” dedi.

ÜCRETSİZ OTOBÜSLER KALDIRILACAK

İlçe halkını programa davet eden Baykan, “Bu tarihi gecede Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan´ın milli görüşün anlaşılmasına ışık tutacak konuşması da ayrı bir önem arz edecektir. Bu programımızı, hayatı boyunca davası için çalışan, ümmetin bilinçlenmesini sağlayan, baskıcı diktalara karşı mücadele etme düşüncesini Müslümanlara aşılayan, Müslümanların dertleriyle dertlenen, bir çiçekle baharı getiren, büyük ilim, fikir ve dava adamını anmak ve anlamak üzere, büyük bir heyecanla ve büyük bir katılımla gerçekleştireceğiz. Programımıza İlçe Vakıf binamızın önünden ücretsiz olarak otobüsler kaldırılacaktır. Bu vesile ile tüm halkımızı gönülden davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim