Aracın çarptığı duvarın olduğu yerde genellikle bayanların oturarak sohbet ettiği bildirilirken, kaza anında kimsenin olmayışı şans olarak nitelendirildi.

Dün saat 16.00 sıralarında Mahmutesatbey caddesi üzerinden Yeşil Cami istikametine seyir halinde olan sürücü Kemal E.’nin yönetimindeki yabancı plakalı özel otomobil, iddiaya göre iki yaşında bir bebeğin aniden yola çıkması sonucunda direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı.

Bebeğe çarpamamak için ani manevra yapılınca kontrolden çıktığı belirtilen özel otomobil, yolun sağındaki kaldırıma çıkıp, ilerledikten sonra, Turgutalp mahallesi Arslan sokak girişindeki evin duvarına çarparak ancak durabildi.

Kaza sonucunda özel otomobilde bulunan 70 yaşındaki B.E. hafif şekilde yaralandı. Hafif yaralı kadın, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık  görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ŞANS

Kazanın meydana geldiği yerde, otomobilin çarptığı duvarın önünde, çevredeki kadınların her gün toplanıp sohbet ettikleri, kaza anında ise aynı yerde kimsenin olmayışı şans olarak nitelendirildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim