İnegöl Belediye Başk

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İshakpaşa Spor Kulübü Halter takımını antrenmanları sırasında ziyaret ederek Türkiye Şampiyonalarında derece elde eden sporculara halter sporu için özel üretilmiş spor ayakkabıları hediye etti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Gümüş, Belediye Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Bayhan ile birlikte antrenman yapan haltercilere ziyarette bulunan Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın, İnegöl Belediyesinin spora ve sporcuya sürekli destek verdiğinin altını çizerek, “İnegölspor ve amatör kulüplere maddi manevi destekler veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yaz spor okullarımızla birçok öğrencimizin kurs görmesini sağlıyoruz. Yıl içerisinde futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları düzenledik, düzenleyeceğiz. Sabah sporları ile birçok vatandaşımıza spor yapma olanağı sağladık, sağlayacağız. Okul ve diğer kurumların birçok sportif faaliyetine ciddi katkılarda bulunuyoruz. Alanyurt ve İnegöl’de 500 kişilik iki kapalı spor salonu projemiz var. Avrasya maratonuna katılmak isteyenleri her sene İstanbul’a götürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde iki otobüsle bu yıl beşinci organizemizi gerçekleştirdik. Bu hafta da bisiklet yarışı düzenleyerek, spor faaliyet ağımızı çeşitlendiriyoruz. Bu hafta sonu Pazar günü gerçekleşecek olan bisiklet yarışına tüm sporsever ve bisiklet tutkunlarını bekliyoruz. Spora katkı anlamında yaptığımız bu faaliyetlerin bir parçası da sportif faaliyetlerde bulunan kişi ve kurumlara verdiğimiz çeşitli desteklerdir. Bu günde İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren halter takımımıza malzeme desteği yapmak üzere buradayız. Halter takımındaki haltercilerimiz, yıl içerisinde değişik tarih ve yerlerde yapılan müsabakalarda Türkiye çapında ciddi dereceler elde ettiler. Derece olarak ilk üçe girmeyi başaran birçok haltercimiz burada eğitim görüyor. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’da, kardeşlerimizin bu derecelerini taçlandırmak istedi. İnegöl Belediyesi olarak bu kardeşlerimize destek veriyoruz. Halterci kardeşlerimize halterciler için özel üretilmiş halter ayakkabısı hediye ediyoruz. Yaklaşık maliyetinin 2 bin TL olduğu 12 adet halter ayakkabısı kardeşlerimizin başarısını kamçılaması ümidiyle hediye ediyoruz.” şeklinde konuşarak, şampiyonalarda dereceler elde eden öğrencilere ayakkabılarını takdim etti.

Yıldızlar 11-15 yaş grubunda 13, Gençler 19 yaş grubunda 2, Büyükler 20 yaş ve üzeri grubunda 4 sporcu olmak üzere toplam 19 sporcuyla çalışmalarda bulunduklarını kaydeden Takım Antrenörü Abdullah Özsever ise, 2008-2009 dönemi içerisinde düzenlenen Yıldızlar kategorisinde bir birincilik, bir ikincilik, iki üçüncülük, Gençler kategorisinde bir üçüncülük elde edildiğini söyledi. Gençler Türkiye şampiyonasının geçtiğimiz ay tamamlandığını ifade eden Abdullah Özsever, Aralık ayında Büyükler kategorisinde, Şubat ayında ise Yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonaları düzenleneceğini ve haftada 6 gün antrenmanla şampiyonalara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını bildirdi.

Editör: TE Bilişim