Birey Dergisi Dersh


Birey Dergisi Dershanesi tarafından yapılan “Birey Başarı Sınavı”nda (BBS) dereceye giren öğrencilere, dün yapılan törenle ödülleri verildi.

Dün saat 12.00'de dershanede yapılan ödül törenine Birey Dergisi Dershanesi sahibi Kenan Kulaksız, Genel Müdürü İdris Yüzer, Dershanenin SBS Sorumlusu Rehber Öğretmeni Semih Şenay, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Tören öncesinde bir konuşma yapan ve yapılan sınavda dereceye giren öğrencileri tebrik eden Birey Dergisi Dershanesi Genel Müdürü İdris Yüzer, başarılarının devamını dileyerek, "Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen anne, babalarını ve öğretmenlerini kutluyorum. 14, 15 ve 16 Ocak 2010 tarihlerinde yaptığımız Birey Başarı Sınavında bin 72 öğrenci arasında 5. sınıflarda birinci olan Burak Özçelikel'e bir bisiklet, ikinci olan Oğuzhan Ünaydın'a bir cep telefonu üçüncü olan Ebru Özdemir'e ise bir MP3 müzik çalar  hediye edeceğiz. Aynı tarihlerde yaptığımız ve bin 293 öğrencinin katıldığı sınavda ise 6. sınıflarda ikinci olan Mustafa Karahan'a bir adet cep telefonu ile üçüncü olan Hüseyin Arif Duyuldu'ya ise bir adet MP3 müzik çalar hediye edeceğiz. Dereceye giren öğrencilerimiz şuan bizim öğrencilerimizdir. Bu yıl da yine 14, 15 ve 16 Ocak 2011 tarihlerinde Birey Başarı Sınavlarımız var. İnegöl'deki tüm İlköğretim Okullarının 5, 6 ve 7. sınıflarda okuyan tüm öğrencilerimizi bu sınava bekliyoruz. Ne kadar çok soru o kadar çok öğrenmek diyoruz. Bizi tercih eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

İşlerinin eğitim olduğuna vurgu yapan Genel Müdür İdris Yüzer, “Birey Dershanesi tam bir öğretmen kuruluşudur. Kesinlikle yapmak istediğimiz iş, geleceğe imza atacak çocuklarımızı en iyi şekilde hazırlamaktır. Bütün çabamız, milli ve manevi değerlere bağlı, eğitimli, kültürlü nesiller yetiştirmektir. Bunun neticesini de net bir şekilde alıyoruz. Gerçekten geleceğe imza atacak çocuklar yetiştirmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Ödül programı, konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim