AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Kurban bayramı nedeniyle bir araya gelerek bayramlaştılar.

Hikmet Şahin Kültürparkı içerisinde bulunan kafede düzenlenen programa AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Halide Serpil Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile partililer katıldı.

İstiklal marşının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı yayınlandı.

YETER Kİ DİKLENMEDEN DİK DURMASINI BİLELİM

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği rahmet ve şefkat dolu günlerin olduğu kurban bayramınızı kutlarım. İnsan hayatında olduğu gibi toplumların hayatında da iyi günler, kötü günler vardır. Şimdi iş başa millete düştü; devletimize sahip çıkmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunun üzerine kimsenin laf söylemesi haddine değildir. Allah bize fırsat veriyor, yeter ki diklenmeden dik durmasını bilelim” dedi.

BİRLİKTE OLMAK ÇOK GÜZEL

AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Halide Serpil Şahin ise, “Teşkilatta yürüdüğün arkadaşları ailem olarak gördüm. Bayramlarda geçmişimizi yaşıyoruz. Büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Ak günlerin başladığı AK Parti Ağustos ayında doğmuştur. Bir Ağustos ayında birlikte olmak çok güzel. Allah her günümüzü bayram tadında yaşatsın” dedi.

KURBAN ADANMIŞLIK, TESLİMİYETİ İÇERMEKTEDİR

Belediye Başkanı Alper Taban da, “Kurban adanmışlık, teslimiyeti içermektedir ama bayram olarak değerlendirdiğimiz de de gerçekten bayramlar kimine göre neşe kimine göre hüzündür. Kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olanların kıymetini bilmek lazım. Her bayramda birlik ve beraberliğe vurgu yapıyoruz. Aslında bayramlar bizim iççin fırsat. Küskünlükler de olsa onarmak adına güzel bir fırsat. Allah birliğimizi beraberliğimi daim eylesin. Benden ziyade biz varız.” Dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise, “14 Ağustos’ta AK Partinin kuruluşunun 18. Yılını kutlayacağız. Bu süreç içerisinde hayal edilemeyen hizmetler kazandırıldı. Kıskananlar, çatlayanlar bir daha görsün diye AK Parti teşkilatıyla birlikte ayakta. Birilerinin Erdoğan’ın sonu geldiği şeklinde kulis yapmasına rağmen biz halen birlikte güçlüyüz. Öldü diye haberler çıkardılar. Bursa’ya geldi ve büyük açılışı yaptı. Hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim