Şehit Bekir Özcan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından her yıl düzenlenen iftarlardan biri daha gerçekleştirildi. iftar da emekli olan ve şehir dışına atanan polis memurlarına çeşitli hediyeler verildi.

Orhan-1 İnegöl köftecisinde düzenlenen iftara Bursa Bölge Trafik Şube Müdürü Şükrü Solak, Müdür Yardımcısı Salih Karaman, İnegöl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Araali, İlçe bölge trafik istasyonu amirleri ile polis memurları katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan İnegöl Bölge Trafik İstasyonu Amiri Başkomiser Gökhan Genç, “İnegöl Bölge Trafik Amirliği istasyonumuzun yıllardır geleneksel olarak tertip ettiği iftar buluşmalarından biri daha yaşıyoruz. Bu vesileyle iftarımıza katılan şube müdürümüze ve davetlilere teşekkür ederim. Aramızdan çeşitli vesilelerle tayin olan veya emekliye ayrılan meslektaşlarımız var. Onlara yeni hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

YENİ PERSONEL TAKVİYESİ

Bursa Bölge Trafik Şube Müdürü Şükrü Solak ise, “Bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Şehir dışına atanan ve emekli olan arkadaşlarımıza yeni hayatlarında başarılar dilerim. Ayrıca İnegöl istasyonumuza yeni arkadaşlar da atanacak. Yoğun çalışan istasyonumuz olarak yeni eklenecek arkadaşlarla daha iyi hizmeti vermeye devam edecektir” dedi.

Konuşmanın ardından Sivas Bölge Trafik İstasyonuna Muhammed Karakaş ile İnegöl bölge Trafik İstasyonundan emekli olan Fahri Yıldırıcı, Aziz Yılmaz ve Ahmet Aygün´e plaket ve çeşitli hediyeler verilirken, Kurumlararası Futbol turnuvasında 3. Olan ekibe kupaları takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim