Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına Türkiye genelinde en büyük bağışı yapan firmaların başında Çilek Mobilya’da yer aldı. 5 milyon TL’lik yaptığı yardımla İnegöl genelinde en fazla yardım yapan kuruluş unvanını elde eden Çilek Mobilya, Bursa’da da zirvede yer buldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına katılan Çilek Mobilya, taraflı tarafsız her kesimin takdirini topladı. Yapılan yardım miktarının açıklanmasının ardından sosyal medya üzerinden İnegöllü firmaya övgüler yağdırıldı.
Hayırsever kimliğiyle öne çıkan Çilek Mobilya bugüne kadar birçok yardım organizasyonunda bizzat yer almış ve ülkesinin yanında durmuştu. 
Son olarak ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına katılan Çilek Mobilya, 5 milyon TL’lik dev yardımla ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak yardımda ‘Ben de vardım’ dedi. Devlet tarafından açılan resmi hesaba yatırılan bağış sonrası siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar Çilek Mobilyaya, Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek’e ve icra kurulu üyeleri Mustafa ve Muharrem Çilek’e teşekkürlerini sundular.

Editör: TE Bilişim