DAR AĞACI KURULSUN

Hasan Ahmet Lekesizyiğit, son günlerde ülke basınından düşmeyen çocuk istismarı ve cinayetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Lekesizyiğit, "İnsanlık, bugünlerde ölmüştür. Çocuk istismar olaylarına dur demek için bir dar ağacı kurulmasını, 7'den 77'ye Türk milleti olarak istiyoruz. Çocuk istismar olaylarına karışanlar, vatan hainleri ve tecavüzcüler için idam kararının çıkmasını istiyoruz. Bu kararın alınması ile bu ve buna benzer konularda elbette düşüş ve bir yok oluş göreceğiz. Bu kararın ilelebet alınması gerektiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum; dar ağacı kurulsun, bu utançtan kurtulalım" diye konuştu.

SİYASİLER KONUNUN ÜZERİNE GİTMELİ

‘Siyasi parti temsilcilerinden bu kararın çıkması için talepte bulunuyoruz’ diyen Lekesizyiğit, "Milletvekilleri vatandaşların oyları ile meclise giriyor. Oy aldıkları vatandaşlar da şuan idamın gelmesini istiyor. Bu noktada tüm siyasi partilerimizin ilelebet bu konunun üzerine gitmelerini bekliyoruz" dedi.

REFERANDUM YAPILABİLİR

Siyasi mercilerin tutuk kalması durumunda referandumun yapılabileceğini belirten Lekesizyiğit, "Eğer ki siyasi merciler bu konuda tutuk kalıyorsa, bir referandum yapılsın. O zaman vatandaşın ne dediğini herkes görecektir. Çocuk istismar olayları, tecavüz ve vatan hainlerinin idam edilmesini kim istemez ki? Vatandaşların sesine kulak vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

GÖBEK BAĞIMIZ KESİLMELİ

Lekesizyiğit, "İdam kararı gelirse Avrupa Birliği'ne giremeyeceğimiz ifade ediliyor. Bizim göbek bağımız Avrupa Birliği ile kesilmedi. Onları istemiyor diye biz idam kararını alamıyorsak, bu bile bizim için bir utanç kararı olur" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim