Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl’ün altyapı çalışmalarına start verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi işbirliğinde başlatılan, İnegöl ile Cerrah arasındaki 5.5 kilometrelik yolun asfaltlanması çalışmaları devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dün saat 15.00’de Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Belediye birim amirleri ile birlikte, asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

İncelemeler sırasında asfalt dökme aracına binen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, birlikte asfalt dökme işlemi yaptılar.

İNEGÖL BİZİM EN GÜÇLÜ VE EN YOĞUN İLÇELERİMİZDEN

İncelemelerin ardından bir konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl belediyesi ile birlikte İnegöl’ün ve Bursa’nın yaşanabilir bir kent olma yolundaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu alanda en önemli çalışmaları altyapıya yönelik yapıyoruz. En çok kullandığımız yollar için çalışmalarımız sürüyor. Tüm ilçelerimizin eksik hissedilen yolların yapımını sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızdan birini İnegöl’de Çeltikçi mahallesinde, İnegöl-Cerrah yolu üzerinde yapıyoruz. İnegöl bizim en güçlü ve en yoğun ilçelerimizden. İnegöl’ün merkez, mahalle ve tarla yollarının yapımı ve düzenlenmesi Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe Belediyemizin ortak çalışması ile gerçekleşiyor. Büyükşehir olarak İnegöl’ün tüm bölgelerinde çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz, ihtiyaç hissedilen Cerrah ile İnegöl arasındaki 5 kilometrelik yolunda asfaltlama çalışması yapıyoruz. İnegöl’e yakışır bir yol olacak. Yapılması gereken tüm yollarımızdaki çalışmalar hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyemiz, İnegöl’de olmuş olacak. Başlatmış olduğumuz çalışmalarla güzel bir dönem olacak. Yapılan çalışma hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İNEGÖLLÜLERDEN BİRAZ SABIR İSTİYORUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, yeni yasayla birlikte İnegöl’ün Bursa’nın merkez ilçelerinde biri haline geldiğini hatırlatarak, “Geçiş sürecinde belki bazı sıkıntılar olabilir ama neticesi itibariyle çok güzel sonuçlar ortaya çıkacak. İnegöl olarak Büyükşehirden çok büyük beklentilerimiz var. Başkanımız da bunu biliyor. Programda olmamasına rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla bu yol programa alındı. Ben, İnegöllülerden biraz sabır istiyorum. İnşallah neticesi çok güzel olacak. Şehir merkezinde olduğu gibi yeni mahallelerimizde de çok konforlu çok rahat bir yaşam ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim