Küçük Ceylin bakanlara seslendi
Sosyal mesafe ve maske konusuna dikkat çeken 7 yaşındaki Ceylin Küpçüoğlu  yaptığı açıklamada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a seslendi.
İnegöl'de yaşayan  ilkokul öğrencisi Ceylin Küpçüoğlu, koronavirüs önlemleri kapsamında 16 Mart tarihinde tatil olan okulunu ve arkadaşlarını özlediğini söylerken gözyaşlarını tutamadı. 
SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
Vatandaşları koronavirüs önlemlerini almaları konusunda uyaran Küpçüoğlu ailesinin 3 çocuğundan biri olan 7 yaşındaki Ceylin, "Ben artık okuluma gitmek istiyorum. Artık herkes kurallara uysun, hakkımıza girmesiler. Ben artık okuluma gitmek ve yeni arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyorum" derken gözyaşlarına boğuldu. Annesi, kızının sitem ederek ağladığı anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı."

7 yaşındaki Ceylin Küpçüoğlu konuşarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a seslendi.
BAKANLARA SESLENDİ
Ceylin, "Ziya amca, Fahrettin Amca ben artık okuluma gitmek istiyorum. Ben artık okuluma gitmek istiyorum. Birçok kişi sizi dinlemiyor ama ben dinleyeceğim. Okuluma maskemi takıp gideceğim. Kutu kutu pense oynarken dal koparacağım sonra arkadaşlarımla uzaktan uzaktan kutu kutu pense oynayacağım." Dedi.
ÇOCUKLARDAKİ HASSASİYETİ BÜYÜKLERDE GÖREMİYORUZ
Baba Recep Küpçüoğlu ise “Sosyal mesafenin ne kadar önemli olduğunu çocuklardan daha iyi görebiliyoruz.  Ceylin bir gün annesi ile otururken bu video ortaya çıktı.  Ceylin’deki hassasiyeti büyüklerden göremiyoruz.  Lütfen dikkat edelim, çocuklarımızın geleceği için sosyal mesafe, temizlik ve maske kullanımına dikkat edelim. İnşallah dikkat ederiz, olumlu sonuçlara varırız. ”
ÇOCUKLAR ETKİLENİYOR
Anne Semiha Küpçüoğlu’da “Çok dikkat ediyoruz, çocuklarda bu durumdan etkileniyorlar ister istemez.  Çocuklarımız maske , temizlik ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ediyorlar herkesin de bu 3 kurala dikkat etmesini istiyoruz.  Ceylin çok duygusal olduğu için videoyu çektiğimizde hemen etkilendi ağladı. Bende sosyal medya hesabımdan paylaştım video çok ilgi gördü” dedi.

Editör: TE Bilişim