Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Bengül Kavlan, ilçede yaşanan otopark eksikliğini gündeme getirerek ücretli otoparklardaki fahiş fiyatları eleştirdi.

Otoparklardaki yüksek fiyatları eleştiren Kavlan, İnegöl’deki otopark eksikliğine de dikkat çekerek, “Halkın olanı halka ücretsiz verin” çağrısı yaptı.

OTOPARKLARDA FAHİŞ FİYAT VAR!

Kavlan’ın açıklaması şu şekilde;

“Son zamanlarda fahiş fiyatlar gündemde ve denetimler yapılıyor. Denetimler birçok markete zabıtalar eşliğinde yapılıyor. Buradan İnegöl Belediyesini yönetenlere seslenmek istiyorum aynı denetimler otoparklarda da yapılsın.  Bu otoparkların ücretleri denetleniyor mu? Eğer işletmesi sizdeyse neden bu kadar pahalı? Büyükşehir Belediyesinde ise sizin ne gibi etkileriniz ve yaptırım gücünüz var? Sonuç olarak İnegöl halkı mağdur. Hem araç park edecek yer bulamıyor hem de fahiş fiyatlar ödemek zorunda kalıyor.  Örnek verecek olursak;  Çarşının tam göbeğindeki yıkılan altı kapalı otopark üstü yeşil alan olarak vaat edilen eski Kültür Sarayı,  parke taşlara dizilerek otoparka dönüştürüldü. Burası denetleniyor mu? Vatandaş bu fiyatları hakkı olduğu halde neden ödemek zorunda?”

HALKIN OLANI HALKA ÜCRETSİZ VERİN

“Bu konuyla alakalı Alper Taban’ın sosyal medya hesaplarına da yorum olarak bir sürü şikayet gidiyor. Bu şikayetleri ve yazılanları bizler de takip ediyor ve görüyoruz. Yöneticilerimizin bu sorun hakkında istişareler ederek belir bir yol kat etmesi gerekmektedir. Hatta acil eylem planları üretmelidir. Uzun lafın kısası; otopark ve otopark ücretleri İnegöl’ün büyük bir sorunu. İlçemizi yönetenlere sesleniyorum, halkın olanı halka ücretsiz verin,”

Editör: TE Bilişim