İnegöl Şehirler Arası Otobüs Terminali araç girişi, Şebboy Caddesi ve Bursa-Ankara karayolunun kesiştiği kavşakta yaşanan trafik karmaşasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Birçok maddi ve yaralamalı kazanın yaşandığı kavşakta düzenleme yapılmasını isteyen vatandaşlar, Terminalin yan duvarında yapılabilecek bir düzenleme ile Şebboy Caddesinin genişletilebileceğini ve trafik akışının daha kolay sağlanabileceğini belirtiyorlar. Terminalin Şebboy Caddesi kısmında yer alan duvarın 5 metre geriye çekilerek Şebboy Caddesinin genişletilebileceğini söyleyen vatandaşlar, terminal içerisinde misafir araç park yeri de oluşturulmasını istiyor.

OTOPARK YETERSİZ

Mevcut misafir araç park yerinin yetersiz olduğunu ifade eden vatandaşlar, terminal içerisinde boş olan alanlarda park yeri oluşturmanın hem yolcu uğurlayan hem de yolcu bekleyen vatandaşların terminal içerisine daha kolay ulaşmasını sağlayabileceğini söylediler.

DUVAR GERİ ÇEKİLMELİ

İnegöl AVM’den terminalin yolcu girişine kadar olan kısımdaki yolun geniş olduğunu söyleyen vatandaşlar, terminali girişinden araç giriş noktasına kadar olan yolun ise birden daraldığını ve terminal duvarının 5 metre geriye çekilmesiyle buna bir çözüm bulunabileceğini belirttiler.

KAVŞAK DÜZENLEMESİ YAPILMALI

Terminal araç giriş noktası ile Şebboy Caddesinin kesiştiği kavşakta birçok maddi ve yaralamalı kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar, bu nokta da bir kavşak düzenlemesi yapılmasını istediler.

Editör: TE Bilişim