SİGARA İZMARİTLERİ ONA AİT DEĞİLMİŞ

Cinayet tarihinden bu yana tutuklu olan sanık T.Ç., dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık dünkü duruşmada, ilk savunmasını tekrarladı. Sanık T.Ç.´nin Mahkeme sonunda oğluna not kağıdı vermesi dikkat çekti. Önceki Mahkemede, olay yerinde bulunan 3 adet sigara izmaritinin sanık T.Ç.´ye ait olup olmadığının öğrenilmesi için izmaritlerin DNA´sının yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine karar verilmişti. Dünkü duruşmada DNA sonuçları açıklandı. Gelen sonuçlara göre, sigara izmaritlerinin T.Ç´ye ait olmadığı ortaya çıktı.

TÜTÜNCÜ DAVASINDAN TUTUKLU SANIK DAVAYA DAHİL OLMAK İSTEDİ

Öte yandan, Tütüncü davasından dolayı Cezaevinde bulunan Aziz M. Mahkemeye gönderdiği dilekçede davaya dahil olmak istediğini söyledi. Aziz M., tutuklu sanık T.Ç için ifade vereceğini söyledi. Savcı ise, bu konuya itiraz ederek talebin reddine karar verilmesi istedi. Mahkeme, Aziz M. ile Muhtar Mustafa Arı´nın dinlenmesi talebini oy birliğiyle reddetti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Yapılan duruşmada iddia makamınca hazırlanan mütalaa okundu. İddia makamı, T.Ç hakkında tasarlayarak ve kin güderek adam öldürme suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını verilmesini istedi.

ÇOCUĞUNA NOT VERDİ

Okunan mütalaa sonrası mahkeme heyeti tarafından söz verilen tutuklu sanık T.Ç, “Takdir mahkemenizindir” dedi. Sanığın Avukatının ek süre istemesi üzerine Mahkeme 18 Ağustos Salı gününe ertelendi. Sanık mahkemeden çıkarıldığı sırada yanına gelen oğluna bir not kağıdı verdi. Not kağıdında yazanların ne olduğu merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim