Şahin Sandalye firmasının sahibi Hamza Şahin, önümüzdeki fuarda dev sandalyenin iki katı büyüklüğünde olanından yapacaklarını bildirdi.

HER FUARDA FARKLI ÜRÜNLER OLUYOR

Şahin Sandalye firmasının sahibi Hamza Şahin, “İnegöl mobilyasını daha iyi tanıtabilmek için, yurtdışı fuarlarına katılıyoruz. Her fuarda farklı ürünler oluyor. Bu farklı ürünleri gören vatandaşlar, ürünle fotoğraf çekinip sosyal medya da paylaşıyor. Biz de ‘İnegöl fuarına ilginç bir şey yapalım ki dikkat çeksin’ diyerek bu sandalyeyi yaptık” dedi.

3 METREYÜKSEKLİĞİNDE

Sandalyenin yüksekliğinin3 metreolduğunu ifade eden Hamza Şahin, “Her gelen fotoğraf çektirmeden gitmiyor.3 metreyüksekliğinde olup, normal bir sandalyenin 3 katı büyüklüğünde. Bu ürünü satma amaçlı yapmadık ama dün ürünümüzü bir firma sahibi aldı. 6 bin liraya satışını yaptık” diye konuştu.

HEDEF5 METRE

Önümüzdeki MODEF Fuarına, daha büyüğünü imal edip sergileyeceklerini söyleyen Hamza Şahin, “Bundan sonraki fuarlarda daha büyük bir sandalye yapmayı hedefliyoruz.5 metreyüksekliğinde olacak. Normal sandalyenin 5 katı büyüklüğünde bir sandalye yapıp sergilemeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim