Cami görevlilerini ziyaret ederek hem iftarlarını birlikte açıyor hem de iftar sonrası mahalle sakinleri ile dini konularda sohbet ediyorlar.

Dernek yönetimi tarafından alınan karar gereği başlatılan uygulama kapsamında, İnegöl Din Görevlileri Derneği yöneticilerinden Yücel Baykan ile Ayhan Kızmaz, önceki akşam İnegöl´e bağlı Güzelyurt mahallesine giderek hem Mahalle Camii İmamını ziyaret etti hem de mahalle sakinlerinden Adem İpek tarafından verilen iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeğinin ardından Kurşunlu Mahallesine geçerek teravih namazını Merkez Camiinde kılan görevliler, namaz sonrası İmam Mahmut Sani, Müezzin Muharrem Aykaç ve cemaatle namaz sonrası çay sohbetinde buluştular.

Dernek yöneticilerinden Şevket Boyrat ise, ziyaretler kapsamında Alanyurt Hüdaî Camiine giderek Cami İmamı Murat Küçük, İlahiyatçı Muzaffer Kartal ve Bulteks firması sahibi Fethi Buldu ile birlikte iftara katıldılar. İftarın ardından İlahiyatçı Muzaffer Kartal tarafından cemaate dini bilgiler verildi, gelen sorular içtenlikle cevaplandırıldı.

Editör: TE Bilişim