İnegöl’e bağlı Dipsi

İnegöl’e bağlı Dipsizgöl Köyünde tek başına yaşamını sürdüren ve geçimini seyyar satıcılık yaparak sağlayan yaşlı adam, dinlenmek için oturduğu kaldırımdan bir daha kalkamadı.

Dün saat 14.00 sıralarında, yürümekten yorulan 68 yaşındaki Şaban Demir, Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerindeki bir kuruyemiş işyerinin önünde oturarak dinlenmek istedi. Yaşlı adamın uzun süre oturduğu yerde hareketsiz kaldığını fark eden işyeri sahibi, dışarı çıkarak yaşlı adamın yanına gitti. Uyur vaziyetteki yaşlı adamın omzuna dokunarak uyandırmak istedi ancak herhangi bir tepki alamayınca durumu 112 Acil Servisi bildirdi.

Söz konusu yere gelerek yaşlı adama müdahale eden 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık görevlileri, Şaban Demir’in hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Daha sonra gelen emniyet ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından yaşlı adamın cesedi İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İnegöl’e bağlı Dipsizgöl köyündeki evinde tek başına yaşadığı öğrenilen Şaban Demir’in geçimini seyyar arabası ile balon ve mısır satarak, çakmak gazı doldurarak sağladığı, 5 çocuk babası yaşlı adamın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim