Kaymakam Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban başkanlığında düğün salonu sahipleri ile toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda salon sahiplerinin uyması gereken kurallar hatırlatılırken, denetimlerin sıklaştırılacağı açıklandı.
Sani Konukoğlu toplantı salonunda sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek, Kaymakam Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban başkanlığında düğün salonu sahipleri ile toplantı gerçekleştirildi.
KURALLAR HATIRLATILDI
Düğün salonu sahiplerinin hazır olduğu toplantıda, Kaymakam Şükrü Görücü düğün salonu sahiplerinin uymaları gereken kurallar hatırlatıldı.
HEDEFE BİZİ KOYDULAR
Düğünü salonu sahipleri ise artan vakalar sonrası kendilerinin hedefte olduğunu, düğüne gelen vatandaşları kurallar konusunda uyardıklarında düğün salonu sahipleri ve düğüne katılan vatandaşlar tarafından tepki gösterildiğini belirttiler.

KOLLUK KUVVETLERİNE BİLDİRİN
Kaymakam Şükrü Görücü ise hem vatandaşlara hem de salon yetkililerine seslenerek kurallara uymayanları gördüğünüzde kurallara uymamak için zorluk çıkartanları gördüğünüzde durumu kolluk kuvvetlerine bildirin dedi.

DÜĞÜN ANINDA DENETİM OLACAK
Öte yandan alınan karar sonrası kolluk kuvvetleri ve zabıta düğün esnasında düğünleri denetleyecek. Kurallara uymayan salonların sahiplerine, düğüne sahipleri ve vatandaşlara ceza-i işlem uygulanacak.

Editör: TE Bilişim