Psiko-Tiyatro Derneği, minik tiyatro severlere yönelik olarak geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’de, Belediye Kültür Sarayı’nda ‘Dünyanın Dengesi’ isimli çocuk oyununu sahneledi. Ertan Ekmekçi’nin yazdığı, Volkan Derman’ın hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu yaptığı oyunda, Ferhat Karataş, Aysun Özgüneş, Diyar Koç, Ali Caferoğlu, İlknur Bayram, Burçin Şahin, Murat Beki ve Dursun Yılmaz sahne aldı.

MİNİKLERİN İLGİSİ YOĞUN OLDU

Oyunun ardından bir konuşma yapan Psiko-Tiyatro Derneği Başkan Yardımcısı Volkan Derman, “Psiko-Tiyatro Derneği olarak Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İnegöllü küçük tiyatro severlere yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Dünyanın Dengesi’ isimli oyunumuzun bir yenisini daha sahneledik. Minik izleyicilerimizin oyunumuza yoğun ilgisi oldu. Hafta sonlarını en verimli şekilde geçirmelerini ve eğlenerek öğrenmelerini amaçladık. Bize bu konuda destek veren İnegöl Belediyesine, Kayaoğlu Ticaret’e ve Arda Çiçekçilik’e teşekkür ederiz” dedi.

“DOKUZ CANLI” OYUNUMUZU TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Baharın gelmesi ile birlikte açık hava sahnelerinde de sahne almaya başlayacaklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren Derman, “Şuan hazırlamakta olduğumuz ‘Dokuz Canlı’ isimli yetişkin oyunumuzu da, yaz mevsimi içerisinde tiyatro severlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Tiyatrolu Aile Eğitimlerimiz devam etmektedir. Sahneleyeceğimiz oyunlarımıza tüm tiyatro severlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim