KİMSE SAVAŞ DEMESİN

İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılara tepki gösteren Sinan Aktaş, “Haçlı zihniyeti terör devleti İsrail’in bünyesinde yeniden hayat buldu. Haçlılar eliyle soykırım yapılıyor. Bugün Gazze’de insanların can, akıl, din, nesil, namus emniyetleri tecavüze ve saldırıya uğramış durumda. Dolayısıyla uluslararası medyanın ve bizim bazı medya organlarının da savaş, kara harekatı gibi sempatik göstermeye çalıştığı bu durumun adı saldırıdır, katliamdır, zulümdür, haneye tecavüzdür, işkencedir. Çünkü ortada savaş yok” diye konuştu.

BU YAPILANLAR SAVAŞ DEĞİL, SOYKIRIM

Gazze’de medyanın işlediği gibi bir savaşın olmadığını dile getiren Sinan Aktaş, Siyonist kukla devlet İsrail’in, arkasındaki kuklacıların desteğiyle bu katliamları yaptığını vurguladı. Sinan Aktaş, Gazze’de insanlığın yüz karası bir tablonun ortaya çıktığını belirterek, “Çözüm için, dini, ırkı, inancı, cinsiyeti ne olursa olsun insanlığın bir araya gelmesi lazım. Ortada bir savaş yok, katliam var. Haneye tecavüz var. Bu, Batı Uygarlığı’nın çifte standardının yansımasıdır. Eğer biz, dün Esed'i çocukların üzerine kimyasal silah atarken durdurabilseydik, Mısır'da Mursi'yi en azından 3-5 yıl koruyabilseydik, bugün Gazzeli çocukların üzerine bomba yağıyor olmayacaktı” dedi.

KİRLEŞMİŞ MİLLETLERE İHTİYACIMIZ YOK

Eğitim Bir-Sen İnegöl İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Bugün Batı, demokrasi putunu yemektedir. İnsan haklarına inanmadığını haykırmaktadır. Haçlı zihniyeti yeniden hortlamıştır. Allah nurunu elbet bir gün tamamlayacak. Ama önemli olan bu nurun kimin eliyle tamamlanacağıdır. Bunun için bizim ‘Kirleşmiş Milletlere’ değil, ‘Birleşmiş Yüreklere’ ihtiyacımız var. Birleşmiş Milletler kuruluş amacı, kağıt üzerinde barışı sağlamak ise de, kuruluşundan bu yana mazlum halklardan yana hiçbir karar almamıştır. Bugün ise artık zulüm yapanların ortağı haline gelmiştir. Sergilediği bu tutumlarından dolayı BM'yi kınıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim