Eğitim Bir- Sen İne

Eğitim Bir- Sen  İnegöl İlçe Temsilciliği Başkanı Sinan Aktaş, öğretmenlere yönelik Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavına hazırlık kursu düzenlediklerini bildirdi.

2003 yılında Müdür Yardımcılığı kursu, 2005 yılında da (KBYS ) Uzman Öğretmen-Başöğretmenlik kursu düzenleyen Eğitim Bir-Sen İnegöl Temsilciliğinin, bu doğrultuda bu güne kadar edindiği tecrübeleri ışığında başlattığı kurs programının,  Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlköğretim okulu çok amaçlı salonunda  haftada dört gün gerçekleştirildiğini anlatan Başkan Sinan Aktaş,  kursun İnegöl ve Yenişehir’den 70 öğretmen ve idarecinin katılımıyla devam ettiğini kaydetti.

Kurs programında deneyimli kültür dersi öğretmenleri ile okul müdürlerinin görev aldıklarına işaret eden Aktaş,  “Mevzuat konuları, değişerek güncellenen   yönetmelik, genelge, yönerge ve  kanun maddelerine göre işlenmekte, buna mukabil  sendikamız tarafından bastırılan detaylı  konu anlatımı ve deneme testleriyle  zenginleştirilmiş kitabımız da kursiyerlerimizin hizmetine  sunulmuştur. Kurs sonunda deneme sınavı yapılıp, kursiyerlerin performansları ölçülecek, varsa eksik kalan yönleri tespit edilerek giderilmesi sağlanacaktır. Kurs programı, 29 Ekim 2009 tarihin de düzenlenecek olan sertifika töreniyle sona erecektir. Katılan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim