Dün saat 12.30’da gerçekleşen ziyarete Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile Şube Müdürleri Tahsin Çetinkaya, Mustafa Karaaslan, Özer Yılmaz, Fatih Bilican ve Ali Doğru katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve Şube Müdürleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etmeden önce Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Başkan Yardımcısı Alper Taban’ın ardından, Şube Müdürleri ile birlikte  Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret eden Mehmet Baştürk, ziyaretin anısına Aktaş’a çiçek takdim etti.

BAŞKANIMIZIN EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, “30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alinur Aktaş’ı şube müdürlerimizle birlikte ziyarete geldik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah’tan, bugüne kadar yapmış olduğu güzel işlerin devamını nasip etmesini temenni ediyoruz. 10 yıldan beri Başkanımızla birlikte çalışıyoruz. Belediye ve Milli Eğitim kardeşliği çerçevesinde hizmet ediyoruz. Başkanımızın eğitim camiasına yakınlığı, eğitime verdiği önem, çok üst düzeyde. Biz bu nedenle Başkanımızın eğitim gönüllüsü olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar birçok ortak projeye imza attık. Başkanımız ustalık döneminde daha güzel projeler ortaya koyacaktır. Biz de projelerini destekleyeceğiz. Başkanımız Belediye adına, biz de Milli Eğitim adına hizmet ediyoruz. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah yapacağı hizmetlerden İnegöl halkı olarak bizler de fayda göreceğiz” dedi.

BİZ İYİ NİYETLE ÇALIŞAN BİR EKİBİZ

Başkan Alinur Aktaş ise, “Ziyaretlerinden dolayı müdürlerimize teşekkür ediyorum. İnegöl’ün büyüyüp gelişmesinde tüm kurumlarımızın payı var. Milli Eğitim camiası ile bağımız yok gibi görünse de, biz yıllardır birlikte çalışıyoruz. Mehmet Baştürk ile 10 yıldır birlikte çalışıyoruz. Eksiklerimiz olsa da, biz iyi niyetle çalışan bir ekibiz. Eğitim alanında İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yıllardır fikir birliği içerisinde hareket ediyoruz. 3. dönemimizde de çok daha iyi eserlerin İnegöl’e kazandırılmasını sağlayacağımızı ve eğitimle alakalı çok daha iyi yerlere geleceğimizi ifade etmek istiyorum. İnegöl Belediyesi olarak bu noktada, hem maddi hem manevi olarak yer alacağımızı söylemek istiyorum. Eğitime vereceğimiz destekler devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim