Özel Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve zihinsel engelliler öğretmeni Tahir Özbek, el emeğiyle yaptığı resimleri, maddi desteğe ihtiyacı olan özel eğitim öğrencilerine destek olmak amacıyla satıyor.
15 Mart-15 Haziran tarihleri arasında yaptığı resimleri kurumda sergilediği bir salonda satışa çıkaran Özel Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve zihinsel engelliler öğretmeni Tahir Özbek, tabloların üzerine astığı yazı da “Beğendiğiniz tabloyu satın alarak bir öğrencimize maddi katkıda bulunabilirsiniz” ifadesini kullandı.
Konu hakkında açıklama yapan Özbek, “ 1 aylık bir çalışma sonucunda yaptığı resimleri kurum içerisinde bulunan salonda sergiliyorum. Tabloları satışa çıkardım. Buradan elde edilen geliri maddi desteğe ihtiyacı olan özel eğitim öğrencilere vereceğim. Eğer almak isteyen olursa kurumumuza bekliyoruz” dedi.
EL EMEĞİ ESERLERİNİ ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN SATIYOR

YORUM EKLE
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:12

GÜNEŞ
07:35

ÖĞLE
13:22

İKİNDİ
16:27

AKŞAM
18:58

YATSI
20:16
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER