Oylat Kaplıcaları Pa

-Eski İnegöl Kaymakamı, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’da Ziyaret Etti-

EMITT Fuarındaki  Oylat Standı Beğeni Topladı

Oylat Kaplıcaları Pazarlama Sorumlusu Özgür Yıldız, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP  merkezinde açılan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMITT), Oylat Kaplıcaları açısından oldukça verimli geçtiğini bildirdi.    

Seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, Türkiye'den 150'nin üzerinde belde ve il, kalkınma ajansları ile 62 ülkeden gelen Bakanlık ve temsilcileri olmak üzere, 4 bin 500 katılımcıyı ağırlayan ve 4 gün süren EMITT 2012 fuarında izlenime açtıkları Oylat Kaplıcaları standının,  ziyaretçi akınına uğradığını ifade eden Özgür Yıldız,  Valiler, Belediye Başkanları ve çok sayıda turizm profesyonelinin ziyaret ettiği fuarda, Oylat Kaplıcaları standının beğeni topladığını,  turizm profesyonelleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilirken, standı ziyarette bulunan kişilere, Oylat ve Oylat kaplıcaları hakkında geniş bilginin yanı sıra, içerisinde Oylat figürlerinin yer aldığı çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye  paketlerinin verildiğini  ve ücretsiz ‘Oylat Tatili’ için çekiliş kuponu doldurulduğunu söyledi.

Ücretsiz ‘Oylat Tatili’nin yoğun ilgi gördüğünü belirten Yıldız,  “Fuar bitiminde yapılan çekilişle 2 kişi 2 gece olmak üzere, toplam 30 kişi ücretsiz oylat tatili kazandı. Bu talihlilerin konaklama sonrasında, yaşadıkları şehirlere gidip, Oylat’ı anlatmaları bizim açımızdan çok önemli. Standımıza ziyarette bulunanlar arasında, İnegöl’e olan sevgisini her fırsatta dile getiren  eski Kaymakamımız, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’da vardı. Gayet samimi bir havada geçen ziyarette, ikramların ardından Valimiz Bektaş’a Oylat’ın son durumu  ve yapılan yeni çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Ayrıca seyahat acenteleri ve tur operatörleri ile önemli görüşmeler yapıldı.  Turizmde bir marka olan Oylat’ı daha ileri noktalara taşıma adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim