10 Nisan Polis Hafta

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İnegöl Yenişehir yolu üzerinde, Hamzabey köyünün karşısındaki alanda 130 adet fıstık çamı fidanı dikildi.
Dün saat 11.00'de düzenlenen programa Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, İlçe Jandarma Komutanı Arslan Akpınar, Emniyet Müdür Yardımcısı Alaattin Demirci, Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş, emniyet birim amirleri ile polis memurları katıldı.
“İnegöl Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı”na 130 adet fıstık çamı dikilmesinin ardından bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, "10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünün göstermiş olduğu bu alanda bugün 130 tane çam fidanını personelimizle beraber diktik. İnşallah gelecek nesillere ağaçlandırılmış iyi bir alan bırakma adına, iyi bir faaliyet olur. Ağaçlandırmayı teşvik etmeyi düşünüyoruz. Bizde bir nebze olsun katkıda bulunmak için böyle bir faaliyet düzenledik. 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle, 4 Nisan'da Kent Müzesinde polis memurlarının yapmış olduğu ‘Hat Sanatı’, ‘Mozaik Taş Sanatı’ ve ‘Ahşap Maket’ konularında ‘Karma Sanat Sergisi’ düzenliyoruz. İlk defa böyle bir şey gündeme gelecek. Şuan görevde olan yetenekli polis arkadaşlarımızın ortak bir sergisi olacak. 5 Nisan'da şehitlerimiz için İshakpaşa Camiinde mevlid okutacağız. 10 Nisan'da Mehter gösterisi ve çelenk sunma programı olacak. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyoruz" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim