UMED (Uluslararası Mesleki Eğitim Derneği) ve Deniz Kuaför işbirliğinde Karalar yolu üzerinde faaliyet gösteren özel bakım merkezinde tedavi gören engelliler için etkinlik düzenlendi.

Merkezin bahçesinde düzenlenen programda iki kuruluş işbirliğinde 20 adet tekerlekli sandalye engellilere teslim edildi. Programda UMED aşçıları tarafından yapılan köfteler de ikram edildi. Program da ayrıca özel insanlara Kuaför çalışanları tarafından makyaj da yapıldı.

UMED İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Yetişgin, özel insanlara 20 adet tekerlekli sandalye takdim ettiklerini belirterek, “Gelen misafirlere, hastalara yemek yaptık. Bunların hepsini yardımsever esnaf ve kurumlar tarafından olmuştur” dedi.

Kuaför sahibi Deniz Çınar da, sosyal sorumluluk projelerinden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu gün en değerli müşterilerimize hizmet verdik. Çok mutluyuz” dedi.

Kaymakam Şükrü Görücü ise, bu programı düzenleyerek teşekkür ederek, herkesin birer engelli adayı olduğunu da hatırlattı.

Programda alınan tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim