Bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı vatandaşlardan oluşan kalabalık  vatandaşlar, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 16.00’da, havanın zaman zaman sağanak yağışlı olmasına aldırış etmeden İnegöl AVM önünde toplandılar.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk Bayrakları ve Erdoğan posterleri ile sloganlar atarak, Ahmet Akyollu caddesi üzerinden Atatürk bulvarını takiben Atatürk anıtı önüne kadar yürüdüler.

YAĞMUR DURDURAMADI

Yürüyüş sırasında zaman zaman yağan yağmurun, coşkulu kalabalığın dağılmasına engel olmadığı gözlendi.  Atatürk Anıtı önünde son bulan yürüyüşte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı seslendirdiği İstiklal Marşı, coşkulu kalabalığın katılımı ile hep birlikte okundu.

HALKIMIZ KENDİ OYLARI İLE KENDİ CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK

İstiklal marşının ardından kalabalığa seslenen AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, “Yeni bir bayramın arifesinde bir araya geldik. Geçen hafta bu alanda Çatı Adayı çıkaran bir partinin önde gelen bir milletvekili, grup başkanvekili vardı. Ve şu gördüğünüz kalabalığın emin olun onda biri bile yoktu. İşte ‘çatı aday demekle, çatı aday çıkartmakla’ ancak kulübe çatısı olunuyor. Bu gönül insanının değerli dostları, 2023, 2053, 2071 yıllarını hedef gösteren çok değerli, dünya lideri olacak Başbakanımızın arkasındayız. 1.5 aydır çalışıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımıza destek veren tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz. Halkımız kendi oyları ile kendi Cumhurbaşkanını seçecek” dedi.

9’NCU ZAFERE GİDİYORUZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “12 yıllık süreç hiç kolay olmadı. ‘Muhtar bile olamaz’ dediler. Recep Tayyip Erdoğan Başbakan oldu. Gezi Parkı olayları dediler, bunların hepsi geri tepti. Millet bunların hiç birini yemedi. Nihayetinde bunu yapanlara da gerekli cevabı verdi. Yerel seçimlerde Bursa genelinde en çok oy alan ilçe olmayı Allah bize nasip etti. 9’ncu zafere gidiyoruz. Zaferi, yine  parti önünde kutlayacağız inşallah” diye konuştu.

‘DUR BİR DAKİKA TÜRKLER GELİYOR’

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de, “Ülkemiz çok güzel, çok anlamlı günler yaşıyor. O günlerden bir tanesi daha hep birlikte yaşayacağız. 4 bin yıllık tarihimizde ilk kez Cumhurbaşkanımız, kendi oyumuzla, sandığa koyduğumuz iradeyle seçeceğiz. Bu millet çok tarih yazdı. 1071’de Sultan Alparslan’la bu topraklara bereket ve medeniyet getirdik. Çağ açıp, çağ kapadık. 1923’de Cumhuriyeti ilan ettik. 2002’de 50 yıl sonra, ‘söz de karar da milletindir’ dedik. Hepsi önemli günlerdi. Ama bu seçimin bizim için anlamı çok çok büyük. Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olacağı çok önemli bir gün. Başbakanımıza, sandıkları patlatarak desteklerimizi göndereceğiz inşallah. 11 Ağustos’ta ülkemiz ve milletimiz yepyeni bir sabaha uyanacak. Darbe yapanlara, ‘alın size milletin adamıyla cevap veriyoruz’ diyeceğiz. Sandıkta vesayeti bitireceğiz. Darbe günlerinin bir daha anılmadığı gün, 11 Ağustos olacak. Bizleri hakir görenlere ‘One Minute, dur bir dakika Türkler geliyor’ diyerek, Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Hava da nem var, ama seçim günü bahar havası olacak. Biz, Bursa ve İnegöl’ümüze güveniyoruz. Bu millette, milletin adamına ona yakışacak şekilde güveniyor. ‘Muhtar bile olamaz’ diyenlere inat ‘beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, bu kalabalıklar her zaman bize Recep Tayyip Erdoğan’ı hatırlatıyor” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim