AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'u ziyaret etti.
Bakanlık çalışma ofisinde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında vekil Gürel açıklamalarda bulundu.
Vekil Gürel “Bakanımıza ziyaretimiz esnasında İnegöl İNESMEK kursiyerleri tarafından yapılan, asıl malzemesi eski ev kiremiti olan özgün sanat tasarımımızı Bakanımıza takdim ettik. Bakan hanım,  el işçiliği ile yapılması ve tamamen geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiş olması hasebiyle, eseri çok beğendi. Ben de emeği geçen İNESMEK hocamız Işıl Çelebi ve değerli kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta yine İNESMEK tarafından yapılan benzer çalışılmış ürünümüzü, Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye takdim etmiştik. Kendileri de çok beğendiklerini ifade etmiş ve selamlarını iletmişlerdi. Biz, Sayın Bakanımızı, kursiyerlerimize Belediye Başkanımızın destek verdiği ve hanımlarımızın da harika işler başardığı, İnegöl’e İNESMEK kursunuzu ziyaret etmeye davet ettik. Bakan hanım çok memnun olduğunu ve ilk fırsatta davetimize icabet edeceğini ifade ettiler” dedi. 
Gürel, İnegöl İNESMEK tarafından yaptırılan çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini ve gerek Emine Erdoğan’ın gerekse Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un tam not verdiği projenin devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim