İnegöl Ertuğrulgazi

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği bünyesinde oluşturulan Gençlik Komisyonu, önceki akşam düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Saat 21.00'de düzenlenen ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Altınay, İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Emin Özdemir ile dernek üyelerinin katıldığı basın toplantısında bir açıklama yapan Gençlik Komisyonu Başkanı Caner Pakoğlu, "Ben ve arkadaşlarım Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneğinin bünyesinde Gençlik Komisyonu kurmuş bulunmaktayız.  Bizlere bu fırsatı tanıyan dernek yönetimimize sizler huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler, unutturulmaya çalışılan tarihimizi, kültürümüzü, genç arkadaşlarımıza unutturmamaya çalışacağız. Gençlik komisyonu olarak yerelde İnegöl, genelde güzel yurdumuz Türkiye için, milli değerlerimize sahip çıkıp, elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Bu günlerde Afganistan'da yaşanan bir olayın kendilerine çok rahatsız ettiğini ve derinden yaraladığını ifade eden Caner Pakoğlu, “ABD'de görev yapmakta olan bir komutan yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim'e yapmış olduğu terbiyesizliği gençlik komisyonu olarak kınıyoruz. Ve uzun süredir gündemimizi meşgul eden Fransa hükümetinin çıkarmış olduğu yasayı da kabul etmiyoruz. Bu olaylar oluşurken, hükümetimizin sergilediği duruş bizi onurlandırmıştır” diye konuştu.

Gençlik Komisyonu Başkanı Caner Pakoğlu,  konuşmasının ardından komisyonda  Başkan Yardımcılığı ve Kültürel Etkinlikler Sorumluluğunu Sercan Kansu, Teşkilat Sorumluluğunu Oğuzhan Işındağ, Sosyal Faaliyetler Sorumluluğunu Semih Karatepe, Ar-Ge Sorumluluğunu Erhan Yılmaz, FoIklor Sorumluluğunu Alper Pakoğlu, Muhasipliği Arif Ünlüsoy, Lokal Sorumluluğunu Halil Demirtaş’ın aldığını,  üyeliklerde ise Umutcan Bayrak, Metin Aydın, Ayhan Taş ve Onur Taş’ın yer aldığını bildirdi.

Editör: TE Bilişim