Geçtiğimiz Ocak ayında CHP İnegöl İlçe Gençlik Kollarına atanan Bedirhan Üzülmez, atamanın üzerinden 1 ay sonra hem gençlik kolları başkanlığından hemde partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Parti yönetimi içinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı istifa ettiğini açıklayan CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Bedirhan Üzülmez istifa metninde şu açıklamalarda bulundu;
Ülkede partili olduğumuz için türlü zorluklar çekerken ait olduğum Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde o’cu bu’cu ayrımı yapan bir parti haline gelmiştir. Uzun zamandır bunun böyle olmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım fakat gençlerin ‘’dinozor’’ diye adlandırdığı topluluktan bir farkları kalmamış kılavuz olarak Mustafa Kemal Atatürk‘ü almak yerine parti içindeki ‘’Dinozor’’ları kılavuz alması bu partideki ümidimi yitirmeme sebep olmuştur. Biz, bize tokat atana diğer yanağımızı uzatmaya o kadar alışmışız ki tabiri caiz ise şamar oğlanı olmuşuz. Bu zamana kadar partide delege ağalığı yapanlar CHP’yi bu hale getirenlerdir. Bizler koltuk meraklısı gençler olmadık olmayacağız siyaset yapmak için değil makam sahibi olmak için partiye gelenler bu ülkenin bu halinin sebebidir. Başta Kemal Kılıçdaroğlu ilk o koltuğa oturduğunda gençlerden 5 dönem için söz almıştı 5 dönem içinde iktidar olmazsak görevden istifa edeceğini söylemiştir. Sözünü tutup tutmadığı ile ilgili bir şey dememe gerek yok durum ortadadır. Koltuk sevdası tabandan tavana kadar yayılmış olan bir partide görev almamım benim için hiç bir değeri yoktur. Emek verenlerin hakkını yemek asla haddime değil bu söylediklerimi üstüne alınanlar dönüp bir aynaya bakmayanlardır. Bugün itibarı ile Cumhuriyet Halk Partisindeki Görevimden İstifa Etmiş Ve Atatürk CHP’si Olmaktan Çıkan Partimden De İstifa Etmiş Bulunmaktayım. 
Bundan sonraki görev alacak arkadaşlara tek temennim Atatürk Gençliği kimsenin adamı olmaz, kimsenin egosunu tatmin etmek için kabul görmeyecek eylemlerde bulunmaz.
Saygılarımla Bedirhan Üzülmez

Editör: TE Bilişim