YENİ BELEDİYE BİNASINDA FLAŞ DEĞİŞİKLİKLER

Geçtiğimiz günlerde yeniden ihalesi yapılan İnegöl Belediyesi yeni hizmet binasında proje değişikliğine gidildi.

Yapımına 2017 yılında başlanılan ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı bitmeyen yeni belediye hizmet binasında yetersiz ve fazlalık görülen bazı noktalarla alakalı revize çalışmaları yapılacak. Çalışmlar netleşince kamuoyu ile paylaşılacak.

23 MADDEDE DEĞİŞİKLİK
Konu ile alakalı meclis toplantısında konuşan Fen İşleri Müdürü Yakup Can, projede herhangi bir küçülmenin olmadğını belirterek sadece optimize edileceğini belirtti. Can, "Meydan alanının daha da büyütülmesi gibi ufak değişiklikler yapılacak. Önceki projeye göre 23 maddede delğişiklik yapılacak" dedi.

YENİDEN REVİZYON YAPILACAK
Alper Taban ise, "Yüklenici firmamızla görüşmelerimiz devam ediyor. Malum projeyi ikiye böldük ve birinci etabını başlattık. İkinci etabında geleceğini söylemiştik. Birinci etabında kaba inşaatı devam ediyor. Kalan işlerle ilgili yeniden revizyon yapılacak. Fen işleri gibi bazı müdürlüklerimizin yapılacak binada işi yok yani mevcut yerlerinde devam edebilirler. Dolayısıyla boşalan alanları da değerlendirme noktasında değerlendirmelerimiz oldu. Tabi bu revizyonlar yapılırken de gider kalemlerini dikkate alarak çalışmalarımızı incelikle sürdürüyoruz. Çalışmalar netleştikçe kamuoyu ile paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim