İnegölspor Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ile U19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta ilk devreyi lider tamamlayan U19 ekibinin deplasmanda 3-1 yendiği Düzcespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.
BU GENÇLERİMİZ UZUN YILLAR A TAKIMIMIZA HİZMET EDECEK
İnegölspor Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “U19 ekibimiz, Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta ilk devrenin son maçında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor ile karşılaştı. Bizde Kulüp Başkanımız Münür Kanar ve yönetim kurulu olarak bu maçta bulundu. Gençlerimiz gerçekten müthiş işler ortaya koyuyor. Sahada verdikleri mücadele ve dik duruşları takdire şayan. İnşallah bu gençlerimiz uzun yıllar A takımımıza hizmet edecek. Yönetim olarak biz altyapımıza gerçekten çok önem veriyoruz. Gençlerimiz bizim için önemli.  Ben başta Gençlik Gelişim Sorumlumuz Özgür Şahin olmak üzere altyapı hocalarımızı ve tüm oyuncularımızı kutluyorum. İnşallah bu başarımız sezon sonuna kadar devam edecek. Biz altyapımıza güveniyoruz” dedi.
ZİRVEDEKİ YERİMİZİ KORUDUK
U19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen ise, “TFF Bölgesel Gelişim U19 Ligi 9.Haftasında deplasmanda Düzcespor ile karşılaştık. Oyunumuzu rakibe kabul ettirme düşüncesi ile önde baskı kurarak rakibe oynama izni vermeyen, kazandığımız toplarla oyuna yön veren bir takım görüntüsü vermek istedik. Ama bunda çok fazla başarılı olamadık. Daha çok mücadeleye dayalı bir oyun oldu. Çok güzel bir organizasyonun sonunda golü bulup öne geçtik .Savunmada duruş hatası yaptığımız bir pozisyonun sonucunda kalemizde golü gördük. 2.Yari itibari ile düşündüklerimizi daha fazla uygulayan bir takım bütünlüğü sağladık. Pas oyunu, merkezden ve kenarlardan etkili hücum organizasyonları geliştirdik ve ardı ardına bulduğumuz goller ile maçı kazanmasını bildik. 3 puanla dönerek zirvedeki yerimizi koruduk. Mücadele ve iyi oyunlarından dolayı futbolcularımı kutlarım. Ayrıca zorlu deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Münür Kanar ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim