15-21 Mayıs tarihler


15-21 Mayıs tarihleri arası Gençlik Haftası nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Gençlik Bisiklet Turu’ düzenlendi.

Dün saat 15.00'de Anıt Önünde düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya, bu yıl Gençlik Bisiklet Turu'nun ikincisini düzenlediklerini ifade ederek, "Gençlik Haftası nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir çok sportif etkinlik düzenliyoruz. Bu hafta kapsamında kros yarışması, masa tenisi gibi faaliyetler düzenlendi. Bugün ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının stadyumda yapılan provasının ardından düzenlediğimiz etkinlikte, hem İnegöl'de bisiklet kullananları bilinçlendirmek hem de halkımıza bayramın gelişini duyurmak için düzenledik. Bu etkinliği 2 yıldan beri düzenliyoruz. Bu yıl etkinliğimize Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi ile Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 150 kişi katıldı. Gençlik Bisiklet Turu, Atatürk Anıtı önünden başlayıp, Hastane caddesi, Kasımefendi caddesi, Nuri Doğrul caddesi, Belediye Meydanı, Atatürk Bulvarından başladığı yer olan Atatürk Anıtı önüne gelerek son bulacak” dedi.

18 Mayıs 2011 Çarşamba günü akşam (Bu akşam)  saat 20.00'de Fener Alayı düzenleyeceklerini ifade eden Tahsin Çetinkaya,  tüm okulların izci grupları, folklor ekipleri ile İmam Hatip Lisesi bando ekibinin katılacağı Fener Alayının Belediye merkez binası  önünden başlayıp, Atatürk Anıtı önünde son bulacağını, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak düzenledikleri etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının dolu dolu yaşayacağını söyledi.

Konuşmanın ardından, Gençlik Bisiklet Turuna katılan Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi ile Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 150 kişilik grup, belirtilen parkurda gençlik için pedal çevirdi.

Editör: TE Bilişim