Önceki gün Bursa’da

Önceki gün Bursa’da gerçekleşen 30 bin TL’lik ziynet eşyası hırsızlığı, Emniyet Müdürlüğü ekiplerini de harekete geçirdi.  Bursa polisinin, hırsızlığa karışan kişinin otomobil ile Bursa’dan İnegöl’e doğru geldiğini bildirmesi üzerine İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl’ün Bursa yönünden girişi olan Huzur mahallesi mevkiinden itibaren Bursa-Ankara yolu üzerinde, plakası bildirilen aracı takibe aldılar.
26 yaşındaki Cabbar M. İsimli şahsın kullandığı 34 GP 9380   plakalı  otomobil, Huzur mahallesi mevkiinden itibaren yakın takibe alınarak, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında durduruldu.
Otomobili durduran emniyet ekipleri, sürücü Cabbar M. İle birlikte otomobilde 4-5 yaşlarında 3 çocuğun bulunduğunu gördüler. Emniyet görevlileri, otomobilde arama yapmak için indirdikleri çocukların korkmaması için, gerekli özeni gösterip, şefkatle yaklaşma konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiler.
Yapılan aramada otomobilde herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, otomobilin sürücüsü Cabbar M. İsimli şahsın, İstanbul 2. Sulh Ceza  Mahkemesince başka bir suçtan dolayı yakalama emri bulunduğu tespit edildi. Bursa’dan çalındığı bildirilen ziynet eşyalarının otomobilden yol kenarına atıldığı şüphesi üzerine, emniyet ekipleri Bursa-Ankara karayolunun kenarında Şehitler köyü mevkiinden OSB kavşağına kadar arama yaptılar.
Yapılan aramalarda bir şey bulunamazken, İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesince hakkında yakalama kararı bulunan Cabbar M., Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekiplerine, çocuklar ise ailelerine teslim edildi.

 

Editör: TE Bilişim