İnegöl Genç İş Adaml

İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) tarafından, 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu ile alakalı eğitim semineri düzenleneceği bildirildi.
İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, 'Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK), Mevcut İş Hayatına Ve Şirketlere Getirdiği Yenilikler' konulu eğitim seminerinin önümüzdeki Cumartesi günü 14.00 ile 18.30 arasında gerçekleştirileceğini belirtti.
13 Ocak 2011 tarihinde TBMM tarafından kabul edilen ve 14 Şubat 2011 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Yeni Türk Ticaret Kanununun, 1 Temmuz 2012 itibariyle yürürlüğe gireceğini ifade eden İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, "Yeni Türk Ticaret Kanunu, Türk İş Dünyası için  yeni bir sayfa açmakta, daha şeffaf, kurumsal yönetim ilkelerine dayanan ve uluslararası standartlarda kuralları olan bir iş yaşamını öngörmektedir. Yeni kanunun yürürlüğe girecek olması dolayısı ile ticari faaliyete bulunan herkes için öğrenilmesi gereken yeni düzenlemeler içermektedir.  Bu çerçevede, Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına (UFRS) uygun finansal tablo hazırlanması, Uluslararası Denetim Standartlarına uygun bağımsız denetim, kurumsal yönetimin gerekliliği olan iç kontrol ve iç denetim gibi konularda bir çok uluslararası standardı benimsetmekte ve bu noktada değişimi zorunlu hale getirmektedir. Eğitim etkili sunum tekniklerine uygun interaktif, anlaşılabilir ve soru-cevaba uygun biçimde tasarlanmış keyifli bir içeriktedir" dedi.
KATILIM SERTİFİKASI VERİLECEK
Eğitimlerin, şirketlerin ortakları, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür ve müdür  yardımcıları, mali işler müdür ve müdür yardımcıları, mali müşavirler, muhasebe uygulamaları ile ilgili kişiler, girişimciler, KOBİ’ler dahil olmak üzere tüm yönetici ve çalışanlarına yönelik  düzenleneceğini kaydeden Bayraktar, "Ayrıca konunun ileride kendisi ile  ilgili olabileceğini düşünen herkese seminerimiz açıktır. Eğitime katılan katılımcılarımıza, Mesleki Eğitim Danışmanlık ve Özel İstihdam Bürosu ve uluslararası  ortaklarından Contacts Management onaylı katılım sertifikası verilecektir.  Ücret  ve Ücrete Dahil Olan Hizmetler: Sınırlı sayıda katılımcı için düzenlenecek eğitimin katılım ücreti 50 TL’dir. Katılımcılar ücretsiz ikramdan yaralanarak, kendi adlarına düzenlenen katılımcı belgelerini alacaklardır. Katılımcılara basılı eğitim içeriği ve notları da ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Eğitim, uluslararası eğitim standartlarında, finans alanında uzman eğitimcilerimiz tarafından sunulacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim