İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (İHH)’nın İnegöl şubesi olan İHH İnegöl İnsani Yardım Derneği’nin (İNİYAD) olağan genel kurulu, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü dernek lokalinde yapılacak.

3 yıldır Başkanlık görevini sürdüren Halil İbrahim Zengin’in aday olmayacağı kongrede Fikret Bayram’ın Başkan adaylığında, tek liste ile seçime gidilmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İHH İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD) Başkanı Halil İbrahim Zengin, "3 yıldır yoğun bir şekilde çalışmalarımızı, gerek yurt içi gerekse yurt dışında sürdürdük. Bizler bu görevleri makam mevki değil, ümmete yardım edebilmeye vesile bilinci ile yaklaştığımız için, kan değişikliğinin dernek çalışmalarımıza canlılık katacağını düşündük. Bu çerçevede eski yönetimden arkadaşların da yer alacağı yeni bir Başkan ve yeni bir yönetim kurulu ile olağan kongremizi yapma kararı aldık. Amacımız ve hedefimiz, yapılan yardımları daha arttırabilmektir. Bu bağlamda bugüne kadar bizlere destek veren bütün herkese teşekkür ediyor ve yeni dönemde desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim