İnsan Kaynakları ve


İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneği, Verimlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Milli Prodüktivite Merkezi ile birlikte İnegöl’de konferans düzenledi.

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi toplantı ve konferans salonunda düzenlenen konferansa, İnegöl’de bulunan firmaların ve fabrikaların temsilcileri katıldı. Konferansa katılım ve ilgi yoğundu.

Konferans açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneği Başkanı Bülent Levent, yoğun katılım ve ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ederek,  Dernek hakkında kısa bilgi verdi.

İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneğinin 27 Aralık 2010 tarihinde kurulduğunu bildiren Bülent Levent,  derneğin amaçlarının sadece mesleki dayanışma değil, toplumun ve iş dünyasının her kesimine hitap ettiğini, amaçlarının bu tür bilgilendirme seminer, konferans ve eğitimler düzenleyerek, sanayicileri ve  çalışanlarını bir çatı altında toplamak, mesleki ve kültür anlamında gelişmesini sağlamak olduğunu  belirterek,  derneğimiz bundan sonrada bu amaçlara yönelik organizasyonlar yapacağını söyledi.

Milli Prodüktivite Merkezi’nin 1992 yılından bu yana ülkenin verimlilik kültürünü arttırmak amacı ile kamu ve özel sektör kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, işletmeleri ve meslek odaları gibi toplumun her kesimini, bünyesinde bulundurduğu uzman ve yöneticileri ile bir çok seminer ve eğitimler düzenlediğini anlatan Levent,  “Bizde İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneği olarak sanayicilerimizin ve çalışanlarımızın verimlilik konusunda bilinçlendirilmesi, bilgilendirilmesi ve bilgilerimizin pekiştirilmesi amacı ile Milli Prodüktivite Merkezi ile bu konferansı organize ettik.

Unutmamalıyız ki, bir ülkenin sanayisinin güçlenmesi, kalkınması ve hızlanmasının en önemli unsurlarında biri de verimliliktir. Verimliliğimizin artması ile sanayimiz daha çok gelişecek daha hızlı büyüme sağlayacaktır. Bu büyümede ülkemizin daha ileri hedeflere ulaşmasını sağlayacaktır. Verimlilik bilincimizin artması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasında toplumumuza bu hizmeti sağlayan Milli Prodüktivite Merkezi ve Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) Uzmanı Özlem Kırıcı’ya teşekkür ediyorum” diyerek, sözü MPM Uzmanı Özlem Kırıcı’ya bıraktı.

MPM Uzmanı Özlem Kırıcı konuşmasında, Milli Prodüktivite Merkezi hakkında bilgiler vererek, her yıl verimlilik haftası etkinlikleri kapsamında, bu tür konferansların MPM’den ücretsiz talep edinilebileceğini kaydetti. Kırıcı,  “Bizleri burada bir araya getiren ve tanışmamıza vesile olan İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticiliği Derneği Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz diyerek, konferansa başladı.

Konferansın  bitiminde katılımcılara ‘Katılım Belgesi’ verildi.

Editör: TE Bilişim