Sabah namazı saati s

Sabah namazı saati sırasında kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından darp edildiğini iddia ederek, Emniyete başvurup şikayette bulunan İmamın, psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı.

Önceki günkü gazetemizde 'İmama Camide Darp' başlığı ile yer verdiğimiz haberin ardından, yetkililerden, eski Alanyurt Camii İmamı Cahit Vedat Sonsa'nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

ÖĞRENCİSİNİN BAŞINA FIRÇA SAPIYLA VURARAK YARALADI

Bu doğrultuda yapılan araştırma sonucu, 3 yıl önce eski Alanyurt Camiinde göreve başlayan Cahit Vedat Sonsa'nın, 2011 yılı Temmuz ayında, Kur'an eğitimi için Camide açılan Yaz Kur'an Kursuna devam eden 14 yaşındaki Umut F. isimli öğrencisini, arkadaşlarının gözleri önünde kafasına fırça sapıyla vurarak yaraladığı tespit edildi.

HAPİSTE YATTI

Öğrencisini yaralayan, psikolojik sorunları olduğu bildirilen Sonsa'nın soruşturma geçirip, tutuklanarak, yaklaşık 2 ay boyunca cezaevinde kaldığı kaydedildi.

CAMİYE BİLE GELMİYORMUŞ

İmam Sonsa'nın yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle görevini de layıkıyla yapmadığı, çoğu zaman Camiye bile gitmediği, vakit namazları için cemaat tarafından evinden çağrıldığı, önceki gün sabah namazında bir kişi tarafından darp edildiği iddiasının da pek gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim