21 Haziran Pazar günü 150 TL´lik alışverişe babalar sürpriz hediyeler kazandılar, Tezken işbirliğinde gerçekleştirilen avize montaj yarışmasında ise eğlenceli dakikalar yaşandı.

Açıldığı günden bu yana aktiviteler, kampanyaları, alışveriş mağazaları, sosyal alanlarıyla ziyaretçilerini memnun eden İnegöl AVM, 21 Haziran Pazar günü babalarımızı da unutmadı. Babalar Gününe özel birbirinden eğlenceli aktiviteleri ve kampanyalarıyla hem ziyaretçileri hem de babaları eğlendirdi.

Toplamda ya da tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler babalar için hazırlanan birbirinden değerli hediyelerin sahibi oldu. Yine saat 21.30´da Babalar Gününe özel Tekzen mağazası işbirliğiyle avize montaj yarışması gerçekleştirildi. 4 tane babanın kıyasıya yarıştığı yarışmada, avizeyi en kısa sürede monte edip, ışığı yakan baba birinci oldu ve monte ettiği avizenin de sahibi oldu. Yarışmaya katılan her babaya İnegöl AVM teselli ödülü vererek babalar gününü kutladı.  Üç tur yapılan yarışmada her turda babalar kıyasıya yarışarak hem izleyenlere hem de ailelerine eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Hiçbir özel günü boş geçirmeyen İnegöl AVM, Babalar Gününde babaların da gönlünü almayı başardı.

 

Editör: TE Bilişim