18 Ekim 2009 Pazar s

18 Ekim 2009 Pazar sabahı koşulan 31. Kıtalararası Avrasya Maratonuna katılan İnegöllüler maratonda renkli görüntüler oluşturdular. İnegöl Belediyesi, bu sene de yaptığı organizasyonla İnegöllülerin bu imkândan beşinci kez faydalanmasını sağladı.

İnegöl Belediyesi’nin organizasyonuyla İnegöl’den 65 kişi Avrasya Maratonuna katıldı. Yol ve kumanya ihtiyaçları da İnegöl Belediyesince karşılanan organizasyon kapsamında İnegöl’den  1 kişi 42 kilometre maraton koşusuna iştirak ederken, 2 kişi 15 kilometrelik koşuya, diğer 62 kişi de 8 kilometrelik halk koşusuna iştirak etti.

Ulaşım ve kumanya dışında  İnegöllü her katılımcıya İnegöl Belediyesi tarafından tişört ve şapka hediye edilirken, bastırılan tişörtler ve şapkaları giyen katılımcılar İnegöl’ü Avrasya maratonunda en güzel şekilde temsil ettiler.

Önceki yıllarda da Avrasya maratonuna İnegöl’den katılan sporculara Belediye olarak destek veren Başkan Aktaş, geçmiş organizelerin de ulaşım, malzeme ve iaşelerini karşılarken, bundan sonra da Avrasya Maratonuna destek sözü verdi.

BAŞKAN TOPBAŞ VE VALİ GÜLER’DEN İNEGÖL’E SELAM

Tüm koşular Asya’da başlayıp Avrupa’da sona ererken, İnegöl’den katılan tüm sporcular başarı ile mesafeyi tamamladılar. Koşu esnasında İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile karşılaşan İnegöl grubu, Vali Güler ve Başkan Topbaş’a İnegöl Belediye logolu şapka giydirdiler. Bir süre Güler ve Topbaş ile sohbet eden İnegöl grubu, Başkan Aktaş ve İnegöllülere de selam getirdiler.

Koşuyu tamamlayan herkese İstanbul Büyükşehir Belediyesi organize komitesi tarafından tişört ve madalya verilirken, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrasya Maratonu yerli ve yabancı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilişim