15 Temmuz darbe girişi ve Engelliler ilgili hazırladığı kitaplarla dikkat çeken, kurduğu İmanlı Vatan Evladı Derneği ile etrafında yüzlerce kişiyi toplayan İnegöllü Mustafa Nazilli ile ilgili şok eden iddialar ortaya atıldı.

Sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve bakanların paylaşımlarını yaparak iktidara yakın bir görüntü veren Nazilli’nin İnegöl’de ki bazı işadamlarını dolandırdığı iddia edildi.

Maneviyat  üzerinden duygu sömürüsü yaptığı öne sürülen Mustafa Nazilli, son olarak İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ı kendileriyle ilgilenilmediği gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet etmişti.

İHBARLAR YAPILDI

Haberin gazetemizde yayınlanmasının ardından bazı işadamları şahsın İnegöl’ü dolandırıp kaçtığı iddiasında bulundu.  Yine tanınmış bazı isimler sosyal medya hesabımızdaki paylaşımlara yaptıkları yorumlarla Mustafa Nazilli’nin kendilerinden yüklü paralar alıp kaçtığını ve tehlikeli biri olduğunu öne sürdüler.

İMAN İSTİSMARI

İddiaların odağındaki isim olan Mustafa Nazilli’nin İmanlı Vatan Evladı adıyla kurduğu dernek aracılığı ile prim sağlamaya çalıştığı,  15 Temmuz darbesinin ardından hazırladığı kitaplarla da kısmen başarılı olduğu öğrenildi.

Yaptığı çalışmalarla dikkat çekmek isteyen Nazilli’nin son zamanlarda Engelliler üzerinde çalışma yaptığı, bir çok belediye ile Ak Parti teşkilatlarının kapısını araladığı, bu bölgelerden birinin de İnegöl olduğu  belirlendi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile görüşen Nazilli’yle ilgili gelen durum ve ihbarlar üzerine Başkan Alper Taban ile Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın kendilerine sunulan önerileri dikkate almadığı belirlendi.

Bunun üzerine Nazilli’nin Belediye Başkanı Alper  Taban ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi twitter hesabından şikayet ederek yeniden gündeme geldi.

İTİBAR EDİLMESİN UYARISI

Haberimizin ses getirmesinin ardından onlarca vatandaş, Mustafa Nazilli’ye itibar edilmemesini, bu şahsın İnegöl’e büyük zararlar veren bir kişilik olduğunu, ve manevi açıdan duygu sömürüsü yaparak, maddi kazanç elde etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Editör: TE Bilişim