-Destek Almaya Geldiler-

İNEGÖL KONYA’YA ÖRNEK OLDU

Ilgın ilçe protokolü, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere İnegöl’e geldi. Kenti gezen heyete, OSB kurulum çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

Ilgın Kaymakamı Y.Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen ve ilçe protokolünden oluşan heyet, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının davetlisi olarak kente geldi.

Heyet ilk olarak İTSO’yu ziyaret etti. Burada heyete kent ekonomisi hakkında bilgiler veren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Ilgın’da sayın başkanımızın öncülüğünde Organize Sanayi Bölgesi teşekkül etti. İnşallah İnegöl olarak bu konudaki tecrübelerimizi Ilgın’a aktarırız. Çünkü biliyorsunuz İnegöl önemli bir sanayi şehri. 3 Organize Sanayi Bölgesiyle birlikte ülke ekonomisine çok ciddi katkıları oluyor. İnegöl olarak Ilgın’a destek be katlı vermeye devam edeceğiz. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

8 yıl İnegöl’de görev yaptığını anımsatan Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “Görev yaptığım sürede çok şey kazandığımı düşünüyorum. 55 bin nüfusa sahip ilçemizde Organize Sanayi Bölgemizi oluşturduk. Seçim sürecinde 1 tane OSB hedefliyorduk. Şu anda 3. Organize Sanayi Bölgesini oluşturmayla ilgili alt yapı çalışmaları başladı.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hediye takdimi oldu. Daha sonra heyet, ilçe protokolünü ziyaret etti. Ayrıca sanayi kuruluşları ile mobilya merkezleri ziyaret edildi.

Editör: TE Bilişim