Sağlık-Sen İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Memur-Sen İlçe Temsilcisi, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Sağlık Sen İlçe Başkanı Saim Bilgin ve Sağlık Sen Devlet Hastanesi Baştemsilcisi Hamide Semiz, Aile ve Sosyal Politikalar İnegöl İlçe Müdürlüğüne atanan Serpil Noyan´ı makamında ziyaret ettiler.

HİZMETLERİNİZ İLÇE HALKIMIZCA TAKDİR EDİLİYOR

Ziyarette bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğüne atanan Serpil Noyan´a yeni görevinde başarılar diliyoruz. İşkolu olarak Sağlık-Sen bünyesinde olan sosyal hizmet çalışanlarının daima yanlarındayız. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Hizmetleriniz ilçe halkımızca takdir ediliyor. Bu yönde olumlu tepkiler alıyoruz. Bu kutsal görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

İNEGÖL YARDIMLAR KONUSUNDA ÇOK DUYARLI

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Serpil Noyan ise, “İlçemizde Bakanlığımız adına elimizden gelen tüm gücümüzle hizmet etmeye çalışıyoruz. İnegöl yardımlar konusunda çok duyarlı. Yeni hizmet binamız da kaliteli hizmet veriyoruz. Hemşire konusunda sıkıntımız var. Onu da yakında çözeceğiz. Hizmet sunumunda Sağlık Sen´i de yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aktaş, Noyan´a ziyaretin anısına Sağlık-Sen logolu bir çini hediye etti. Ayrıca ziyaret sırasında kurum çalışanlarına Türk bayrağı ve Sağlık-Sen logolu kupalar takdim edildi.

Editör: TE Bilişim