Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, ahlâk ve maneviyattan uzak yetişen gençlerin içinden çıkılmaz bir bataklığa sürüklendiğini ifade ederek artan uyuşturucu ile alkol kullanımına dikkat çekti.

Gelecek nesillerin kurtarılması için mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Cayıklı, İnegöl gençlerini bu doğrultuda çalışmak için Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları’na davet etti.

GENÇLİĞİMİZ BATAKLIĞA SÜRÜKLENMEKTE

Cayıklı’nın yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

“İlçe başkanımız İlhan Baykan’ın 2 aralık tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında da belirtmiş olduğu gibi, toplumumuz ve özellikle gençlerimiz maneviyattan uzaklaşmanın ve üzerimizde uygulamaya konulan batıl sistemler yüzünden artan alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile  içinden çıkılmaz bir bataklığa sürüklenmektedir.”

OLUMSUZLUKLAR MANEVİYATTAN YOKSUN NESİLLERİN SONUCUDUR

“ Gerek ilçemizde gerek Bursa’da gerekse de ülkemizin her bir mevkisinde maalesef bu manzaraları görmekteyiz. Her gün haber bültenlerinde yada internet medyasında uyuşturucu illeti için  anne-babasını öldürenler, kardeşini, eşini, evladını katledenler, henüz kundaktaki bebeklerini dövmeye hatta öldürmeye çalışanlar  karşımıza çıkmaktadır. Bütün bu olumsuzluklar ahlak ve maneviyattan yoksun olarak yetişen neslin sonucudur.  Avrupa’nın toplamından daha fazla bir genç nufusa sahip olan ülkemiz eğer bu potansiyele sahip çıkmaz ise geleceğimiz tehlike altında demektir.”

İNEGÖL GENÇLİĞİNE ÇAĞRI

“Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak,  buyurun hep beraber gelecek nesillerimizi kurtaralım, ülkemizi ve ülkemizin öncülüğünde tüm İslam alemini hatta tüm insanlığı batının ve emperyalizmin zulmünden, bağımlılığından kurtaralım. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı kuralım diyoruz. Bu doğrultuda hizmet etmek için de İnegöl gençlerini Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollarında çalışmaya davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim