Mahalle de gençler tarafından meşalelerle karşılanan Belediye Başkan adayı Aydın Savaş, kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlara projelerini anlattı. 
Burada bir konuşma yapan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Ben her zaman lafa sevgili Genel Başkanım Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın deyimi ile başlarım; doğruluğu ispat edilmiş bir hareketin temsilcileri olarak her alanda, memleketin her karışında kendimizi anlatmaya gerek duymadan her tarafa bilgilendirme rahatlığıyla kolaylığıyla çalışan bir parti temsilcileriyiz. Geçmişte yaptıklarımızı anlatmak zaman alır, süre alır, yapılanlar ortada” dedi. 
Başkan adayı Aydın Savaş ise, Akhisar mahallesinin büyüdüğünü ama onunla birlikte sorunlarının da büyüdüğünü dile getirerek, “İnegöl’ün İnegöl’den yönetilmesi gerek. Bursa’dan İnegöl yönetilemeyecek. Sebebine gelince, Akhisar benim köyüm. Artık bir şehir. Belediyeye ihtiyacı vardır. Akhisar bir belediyelik olmalı. Çünkü Akhisar’ın sorunları Akhisar’dan çözülmeli. Sizlere kısaca şöyle söyleyeyim, yerel yönetim demek, yerinden yönetim demek. Akhisar’dan birisi sorunlarını anlatmak için Bursa’ya giderse bu iş olmaz” dedi.
Savaş, yerel seçimleri kazandığı durumunda uygulayacak olan projelerinden bahsederek İnegöl’ün mevcut sorunlarını da dile getirdi.
Savaş, “İnegöl’ün Büyükşehir olması, Akhisar’ın Belediye olması, Yenice’nin Belediye olması Kurşunlu’nun Belediye olması olacaktır. Bu olmadan İnegöl’de de, Akhisar’da da hiçbir sorunu kimse çözemez. Kimse kimseyi kandırmasın. Altyapı yapılacaksa bir kez yapılacak” dedi.
Savaş konuşmanın ardından halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm politikalarından bahsetti.

Editör: TE Bilişim