Ligde zor günler geçiren İnegölspor, İstanbul’da kader maçına çıkıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz Sancaktepe Futbol Kulübünün konuğu olacak.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta 31.hafta maçları bugün oynanacak. 22 puanla 16. sırada yer alan İnegölspor, Sancaktepe Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde kalma adına önemli maç saat 15.00’te 15 Temmuz Stadyumunda başlayacak. Ligin ikinci devresinde galibiyeti bulunmayan İnegölspor, bu mücadeleyi kaybetmesi durumunda küme düşme tehlikesini iyiden iyiye hissedecek. Bordo Beyazlı temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine…

Mücadele öncesi İstanbul temsilcisi 23 puanla İnegölspor’un bir basamak üstünde bulunuyor. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi İnegölspor 4-1 kazanmıştı. Mücadeleyi ise Mehmet Çağatay Lakot yönetecek.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir yaptığı açıklamada; “Zor bir süreçten geçiyoruz. Sahada maç oynanmadığında kazanılmaz. Sancaktepe takımı da zorlu bir takım. Rakibimizi yenersek onu ve haftayı bay geçecek olan Velimeşe takımını aşağıya almış olacağız. Bu açıdan önemli bir maç. Bunu yapabilecek gücümüz ve inancımız var. Kamuoyunda ‘Sancaktepe maçı alınmazsa küme yok küme düşeriz’ falan deniyor. Öyle bir şey yok. Çünkü diğer takımlarında oynayacakları zorlu rakipler var. İçeride ve dışarıda oynayacağımız her maç, puan yada puanlar bizi her geçen gün daha iyi duruma getirecek.” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

Amed Sportif Faaliyetler-Afjet Afyonspor (Diyarbakır)

Hekimoğlu Trabzon-Manisaspor (Ortahisar Yavuz Selim)

Anagold 24Erzincanspor-Çorumspor (Mustakil Atletizm Pisti Sahası)

Kahramanmaraşspor-Kocaelispor (12 Şubat)

Sancaktepe-İnegölspor (15 Temmuz)

Ankara Demirspor-Niğde Anadolu (TCDD Ankara Demirspor)

Hacettepe-Zonguldak Kömürspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk)

Uşakspor-Gümüşhanespor (Uşak 1 Eylül)

Şanlıurfaspor-Sarıyer (Şanlıurfa GAP)

Editör: TE Bilişim