Kütahya Valiliğinin

Kütahya Valiliğinin başlatmış olduğu Kıyas Okul (Bencmarking) Projesi kapsamında İnegöl’e gelen Kütahya Hisarcık Cumhuriyet İlköğretim Okulunun yönetici ve öğretmenlerinden oluşan bir grup, İstaş-Kentaş  İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.
Projenin hedefleri doğrultusunda Hisarcık Cumhuriyet İlköğretim Okulundan gelen heyet, öncelikle İstaş-Kentaş İlköğretim Okulunun fiziki yapısı ve donanımını inceledi. Daha sonra öğretmenler odasında İstaş-Kentaş İlköğretim Okulu öğretmenleri ve zümreleriyle toplantı gerçekleştirildi. Ders işleme yöntem ve teknikleri ile teknolojiyi derslerde etkin bir şekilde kullanma konusunda karşılıklı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.
Hisarcık Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bütün’ün Başkanlığında, sınıf öğretmeni Erhan Önal, Fen ve Teknoloji öğretmeni  Emel  Maden,  İngilizce öğretmeni   Ümran  Kocaoğlu  ve Matematik öğretmeni  Murat  Akçadurak’tan  oluşan heyet İstaş-Kentaş İlköğretim Okulunda yürütülmekte olan projeler konusunda, okul Müdürü Orhan Erdoğan’ dan bilgiler aldılar.
Konuk  heyetin Başkanı Hisarcık Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bütün, bir günlük çalışmanın ardından yaptığı konuşmada , “Kütahya  Valiliği ve İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği bu projede yer almaktan dolayı mutluyuz. İnegöl’de hedefleri olan, bu uğurda çaba sarf ettiğini  gözlemlediğimiz İstaş-Kentaş İlköğretim Okulunu seçmemizin isabetli olduğunu, buraya geldiğimizde de müşahede ettik. Bize bu projede ev sahipliği yapan  İstaş-Kentaş İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Erdoğan’a ve öğretmenlerinize sonsuz teşekkürlerimizi  sunuyorum. Çok güzel  bir bilgi paylaşımı oldu. İnşallah buradan  aldığımız iyi örnekleri, Kütahya’ya Hisarcık’a taşıyacağız” dedi.
İstaş-Kentaş İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Erdoğan ise,  “Öncelikle böyle güzel bir projede okulumuzu seçtiğiniz için, sizlere şahsım ve ekibim adına  teşekkür ediyorum. Bu projenin başarılı olmasını diliyorum.  Kısa zamanda da olsa güzel paylaşımlar oldu. Biz de sizden güzel şeyler öğrendik. Umarım bu proje başarılı olur. Sonuçta bu ülke ve bu çocuklar bizim. Hepimizin hedefi  ve çabası çocuklarımıza iyi bir eğitimle iyi bir gelecek hazırlamak. Ayağınıza sağlık. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim